2016 m. vasario 1 d., pirmadienis

Savaitės anonsai ir nauji pirkiniai



Labas rytas, brangieji, šeštą valandą ryto, aš jau nemiegu. Tiesiog žinau, šią savaitę laukia daug darbo. Gavau be galo daug naujienų, kurias jau testuoju. Noriu kuo skubiau papasakoti apie Make Up Factory, Lancome ir Estee Lauder naujienas Jums. Tai pat šiandien važiuosiu apžiūrėti MAC kolekcijas Douglas parduotuvėje, užsuksiu į Lush apkeisti tuščius buteliukus į naują šviežią kaukę ir pažiūrėsiu kaip atrodo ANNY nagų lakų gimtadieninė kolekcija. Planuoju nelabai daug, nes prasideda renginiai ir naujų pavasario kolekcijų pristatymai.




Rašant blogą, aš išmokau vieno labai svarbaus dalyko - kantrybės. Jeigu anksčiau aš lėkčiau viską išbandyti, dabar suprantu - viskas daroma eilės tvarka, pradžioje nuotraukos, toliau testavimas ir tik tada- atsiliepimas. Lancome kolekcija tiesiog pasakiška, šią savaitę pasakosiu apie nerealaus grožio skaistalus ir lūpų dažus.






Tiesą sakant, aš labai ilgai žiūrėjau į Lush dantų miltelius ir negalėjau savęs priversti jas išbandyti, bet išbandžius likau be galo patenkinta. Be jokios abejonės, tokie milteliai gali pakeisti dantų pastą.


Paskutinis neparašytas MAC šešėlis, atsiliepimas bloge jau greitai.



Aš šiandien planuoju papasakoti apie L'erbolario Camelia kvepalus, vyras išvažiavo, todėl aš drąsiai galiu skirti visą savo laiką blogui. Link savaitės pabaigos pasakosiu apie vyriškus kvepalus Periplo.



Raudonos spalvos PUPA trio, lūpų dažai I'm PUPA, naujas PUPA lūpų pieštukas ir nagų lakas.


Mano pirmieji Oriflame kvepalai prieš gerus 15 metų buvo Gordani Gold, labai malonu prisiminti.


Iš visų išbandytų Oriflame naujienų man labai patiko Gordani Gold makiažo pagrindas, veidas po naudojimo labai švelnus ir nesimato šerpetojimų




Planuoju pasirūpinti savo antakiais su Make Up Store specialistais




O penktadienį dalyvausiu Polhem pavasario- vasaros kolekcijos pristatyme, bus daug vardinių akinių, New Yorker drabužių, Tamaris batų nuotraukų.




Naujienos:

Apie Guerlain lūpų dažus aš jau pasakojau bloge, man patiko ir tekstūra ir spalvos. O kurį mėgstamiausia, manau jau supratote.










Viskas, nusprendžiau daryti taip, kaip siūlo Davinės plaukų priežiūros konsultantai. Jau visą savaitę naudoju tik Davines plaukų priežiūros priemones, man patinka rezultatas ir jaučiasi kaupiamasis poveikis. Rašau blogą ir sėdžiu su rankšluosčiu ant galvos, nes pasidariau kaukę. Ačiū už konsultaciją www.inhar.lt parduotuvės darbuotojams, tikrai suteikė informacijos, padėjo išsirinkti tai, kas tinka.




Na o štai naujieji Estee Lauder lūpų lakas ir lūpų blizgesys. Kas klausia, kas ant lūpų nuotraukose, kur Smokey Eyes makiažas - tai Estee Lauder lūpų lakas. Patikėkite, jis tobulas. Dar atstovai atsiuntė naują Clinique blakstienų tušą Chubby Lash.


Beautiful Brows antakių rinkinys dar stovi nepaliestas, labai gražiai atrodo, bet pradžioje nuotraukos. Ačiū labai už galimybę išbandyti www.topbeauty.lt



Žinote, kas patiko šią savaitę labiausiai, ne, ne Guerlain lūpų dažai ir net ne Estee Lauder lūpų lakas, o L'erbolario užrašų knygutė. Labai maža ir patogi. Ačiū labai




Make Up Factory naujienos - akių pavedimai, kreminiai akių pieštukai, jau nekantrauju išbandyti ir papasakoti Jums.


Ne dienos be Lush, pasibaigė mano veido valymo pienelis - estafete perima Lush 9to 5, o be Mask of Magnaminty išeiti negalėjau.


Matiniai lūpų dažai tampa vis populiaresniais, aš gavau testavimui AVON naujiena, Super, visos spalvos tamsios ir mano mėgstamiausios.




Ir pabaigai naujienos iš L'oreal ir Garnier. Aliejuką jau išbandžiau, be galo patiko kvapas.





Dabar supratote, kodėl turiu keltis anksčiau? ;-)


Gero pirmadienio, mano brangieji,









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig