2016 m. vasario 10 d., trečiadienis

GHD Root Lift Spray pakeliantis nuo šaknų purškiklis


Kaip jau supratote, šiandien atsikėliau labai anksti tam, kad pabaigti įrašus bloge, šiandien manęs laukia ilga diena, keli susitikimai, o po to kava Ali ir Lush parduotuvė. Noriu Jums papasakoti apie nuostabia plaukų priemonę iš GHD, apie dar vieną nuostabią priemonę iš GHD. Ji skirta tam, kad pakelti plaukus nuo šaknų, neriebina, nesulipina ir nesuteikia matiškumo plaukams. Plaukai lieka tokie, kokie ir turi būti, tačiau jų apimtis prie šaknų padidėja.





GHD Root Lift Spray pakeliantis nuo šaknų purškiklis yra lengvos fiksacijos plaukų modeliavimo lakos, suteikiantis plaukams daugiau apimties. Purškiklis praturtintas elementų kompleksu, kuris išlygina plaukų kutikules, bei aktyviais komponentais, kurie suteikia ilgą laiką išliekančią didesnę plaukų apimtį. Purškiklis sukurtas pagal specialią GHD apsauginę sistemą nuo karščio, kuri saugo plaukus nuo neigiamo aplinkos ir karščio poveikio juos modeliuojant ir džiovinant. Išsidžiovinę plaukus, papurkškite GHD Root Lift Spray lako ant jų šaknų – plaukai tiesiog spindės! 
Naudojimas. Paimkite rankšluosčiu nusausintų plaukų sruogą, apipurkškite ją iš apačios 1-2 kartus, tuomet džiovinkite naudodami šepetį. Taip pat galima naudoti ir ant sausų plaukų.

Talpa: 120 ml.

Kaina: 29 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt ir www.topbeauty.lt

Įpakavimas:






Konsistencija:



Mano nuomonė:

Aš pastoviai sakau, jeigu GHD pradėtų gaminti šampūnus ir plaukų kaukes, tai ko gero būtų geriausios plaukų priežiūros priemonės, nes jų plaukų formavimo priemonės tobulos. Sutinku, kaina nėra maža, tačiau rezultatas to vertas. Aišku, galima nusipirkti Maximoje plaukų laką arba plaukų tiesinimo kremą, tačiau ar rezultatas bus toks pat? Manau tikrai ne. Galiu pasakyti tik tiek, į kai kurias kosmetikos priemones reikia investuoti, GHD viena iš tokių kompanijų. Jums tikrai nereikia turėti visų priemonių savo namuose, užtenka tik kelių tobulam rezultatui. Jeigu tiesinate plaukus - priemonės tiesinimui ir plaukų serumo, jeigu svajojate apie apimti- putų apimčiai arba šaknų purškiklio ir plaukų lako.
Šiandien mes šnekame apie šaknų purškiklį. Koks skirtumas tarp putų apimčiai? Juk abi priemonės skirtos apimčiai suteikti. Putos skirtos plaukų apimčiai, tai yra visi plaukai bus purus, jų atrodys daugiau. O purškiklis šaknims - suteikia apimties tik prie šaknų, pakelia plaukus ir vizualiai jų atrodo daugiau, plaukų galiukai lieka tokie, kokie ir turi būti. Kas patinka man labiau? Nežinau, priklauso nuo šukuosenos. Jeigu garbanoju plaukus, naudoju putas, jeigu tiesinu, tačiau noriu apimties prie šaknų (tik dabar suprantu, kaip tai gražiai atrodo), naudoju purškiklį. Jis neriebina plaukų, nesuteikia jiems matiškumo (kaip kitų kompanijų priemonės: milteliai, putos ir pan), nesulipina (nes visiškai nelipnus), labai maloniai kvepia (kaip ir visos GHD priemonės), efektas išsilaiko visą dieną. Dar kartą noriu pasakyti, kad apimtis priklauso nuo šukų deametro ir jūsų pastangų. Ar rekomenduoju? tikrai taip, tik reikia suprasti kokios tiksliai priemonės reikia būtent jūsų plaukams. Juk kepurių sezonas jau pasibaigė, pats laikas parodyti naują šukuoseną ir išpuoselėtus plaukus.




PR sample












SHARE:

2 komentarai

  1. Sveika,o ar ilgiems,storiems plaukams jis bus naudingas?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu purkšti tik šaknis, manau taip. Tikriausiai žinote, kad apimtis prie šaknų priklauso nuo plaukų šepetėlio diametro, kuo didesnis šepetys, tuo daugiau apimties.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig