2016 m. vasario 17 d., trečiadienis

Giordani Gold akių kontūro priemonė


Grįžtame vėl prie kosmetikos apžvalgų, šnekėsime apie Oriflame Gordani Gold akių pavedimą. Jeigu skaitote mano blogą, puikiai žinote, kad su akių pavedimais mano santykiai oi kokie nelengvi. Aš niekaip nesugebu nupiešti lygios ir tiesios linijos, tačiau nežinau kaip, bet su Oriflame man gavosi tai padaryti net kelis kartus iš eilės. Sakyčiau priemonės kokybė tikrai nustebino.



Gamintojo aprašymas:


Suteik akims intensyvumo ir ryškumo. Sodrus, intensyvus skystas akių kontūro ryškiklis, kuris išdžiuvęs atrodo tarsi lakas. Išlieka visą dieną, lengvai paryškina akis ir padeda nubrėžti nuostabias, intensyvias linijas.

Kaina: 9,99 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Sudėtis:



Įpakavimas:







Rezultatas:







Mano nuomonė:

Aišku, iki tobulos akių linijos man dar labai toli, apie akių modeliavimą dar net nėra ką šnekėti, bet jau galima žiūrėti, jau galima išeiti į miestą ir tai labai gerai. Aš puikiai suprantu, viskam reikia praktikos, tačiau akių kontūrui pravesti reikia labai daug praktikos. Man labai patiko Oriflame priemonės konsistencija, ji nėra nei skysta, nei tiršta, teptukas plonas, užtepti ploną liniją galima labai lengvai ir be tokių didelių pastangų, kaip dažniausiai. svarbu tai, kad išdžiuvus, priemonė netraukia akies odos, kaip man buvo su essence akių pavedimu. Dar vienas pliusas - priemonė išsilaiko visą dieną, aš specialiai dariau nuotraukas jau atėjus namo po renginių. Juk dažniausiai akių pravedimas idealiai atrodo iš pačio ryto tik užtepus, o toliau jau kaip Dievas duos. Su Oriflame tobulas rezultatas lieka iki pat vakaro, todėl jeigu jus, taip kaip ir aš, dar nespėjote išmokti tiksliai pravesti lygios akių kontūro linijos, rekomenduoju pasirinkti Oriflame, tai viena iš geriausių priemonių, kurias man teko išbandyti.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig