2016 m. vasario 20 d., šeštadienis

GLAMGLOW BRIGHTMUD™ Skaistinanti paakių kaukė





Apie Glam Glow kaukes manau girdėjo visi, vieniems patinka, kiti perka, dar kiti gaili pinigų ir nemato prasmės ir poveikio. Aš esu išbandžiusi beveik visas veido kaukes, galiu pasakyti juodoji (klasikinė) patinka labiausiai, kiekvienam rekomenduoju nusipirkti veido GlamGlow prausiklius, nes jie tikrai tobuli. Šiandien mes su jumis pašnekėsime apie GlamGlow paakių kaukę ir nuspręsime, ar verta pirkti.





Gamintojo aprašymas:




3 minučių neišdžiūstanti molio kaukė, praturtinta itin veikliais aktyviaisiais ingredientais, skirta tiek apatiniam, tiek viršutiniam vokui. Sugeria toksinus, aprūpina pavargusią paakių odą vertingomis maitinančiomis medžiagomis ir mineralais. Paprastas naudojimas - užtepkite, palaikykite 3 minutes ir nuvalykite! Palieka aktyviųjų komponentų mikrosluoksnį, todėl užtikrina ilgalaikį poveikį.

Talpa: 12 gr. (įkapakvine 12 vienetlų)

Kaina: 52 EUR

Sudėtis:



Kur pirkti: Kristiana

Naudojimas:




Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Net neįsivaizduojate kaip man buvo įdomu išbandyti šį stebuklą paakiams. Vakar vakaras buvo ilgas, keli renginiai, miegojau blogai, o šiandien iš ryto blogo rašymas ir 12 valandą plaukų procedūrą, būtent paakių kaukės man ir reikėjo. Plius paakių zona atrodė pavargusi ir paburkusi.
GlamGlow kaukės įpakavimas patogus, primina lęšių dėklą. Aš turėjau tik vieną mėginuką, vienam kartui, todėl pasakoju apie momentinį poveikį. Būtent tam ir skirtos tokios kaukės, wow rezultatui po vieno naudojimo. Galiu pasakyti tik tiek, kad kaukės per daug. Man užtepti paakių zonoje užteko vienos dalies, todėl šį kartą pasisekė ir mano vyrui. Vertinant kainą sakyčiau nelabai patogu, nors manau įmanoma surasti būdą atidaryti tik vieną dalį. Kaukės kvapas nėra malonus, labai jau cheminis, tačiau nežiūrint į jį, kaukė nedirgina odos. Aš specialiai užtepiau prie pat akių, tiesiai ant raukšlių. Užtepus jaučiasi šaldomasis poveikis, aš laikiau kiek ilgiau, nei parašyta instrukcijoje. Nuplovus kaukė šaldomasis malonus poveikis niekur nedingo, paburkimai tapo mažesni, paakių raukšlės vizualiai mažiau matomos. Kaukė gerai atgaivino ir pamaitino  paakių zoną, kremas po kaukės nėra būtinas.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad kaukė patiko net mano vyrui, tačiau kaina nėra maža.  Ar kaukė verta pinigų, spręsti tik jums. Jeigu norite momentinio efekto, tada taip,  nes efektas matosi ir jaučiasi iš karto. Tai papildoma veido priežiūros priemonė kuri nėra būtina, tai SOS poveikio paakių kaukė, kurią galima naudoti tik kartais nuo karto ir pagal poreikį.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig