2016 m. vasario 20 d., šeštadienis

Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lip Gloss Lūpas formuojantis blizgesys


Šiandien mes su jumis aptarsime dar vieną naujieną iš Estee Lauder, aš jau pasakojau bloge apie tobulos spalvos lūpų laką, šiandien atėjo eilė aptarti lūpų blizgį. Aš labai apsidžiaugiau gavus tokius atspalvius testavimui, aš nebijau blizgučių ir oranžinės spalvos, tikiu kad būtent toks atspalvis idealiai tinka prie mano naujų žalios spalvos lęšių.






Gamintojo aprašymas:



Pure Color Envy Sculpting Lip Gloss

Lūpas formuojantis blizgesys
Naujoji Pure Color Envy Sculpting lūpų blizgių kolekcija siūlo 13 pribloškiančių spalvų. Sudėtyje esantys maitinantys komponentai užtikrina lūpų drėkinimą ir komforto jausmą. Spindintys spalvos pigmentai suteikia intensyvią ryškią spalvą ir aukščiausio lygio spindesį.
Tavo lūpos bus sudrėkintos daugiau nei penkias valandas, o tu mėgausiesi tobulu komfortu ir švelnia, nelipnia tekstūra visą dieną.
Formuojantis lūpų kontūrą aplikatorius kartu su lūpų blizgio formule, sukurti tobulam apvedimui, prisitaikančiam prie lūpų formos ir išlinkimų – leis  greitai ir tolygiai pasiryškinti lūpas.

Talpa: 6ml

Kaina: 27,95 EUR

Kur pirkti: Douglas ir Kristiana

Įpakavimas:





Spalva: Sheel Game



Rezultatas:




Mano nuomonė:

Tikriausiai nereikia pasakoti apie Estee Lauder kosmetikos įpakavimų kokybę, visi įpakavimai atrodo labai stilingai ir gražiai. Ant blizgio su juodos spalvos dangteliu Estee Lauder auksinis logotipas. Aš, tiesą sakant, tikėjausi ryškesnio atspalvio ant lūpų, tačiau spalva atrodo ne oranžinė, o tiesiog kiek paryškina lūpų pigmentą. Lūpų blizgesio konsistencija lipni, tačiau būtent tokie blizgiai man patinka labiausiai, nes jie išsilaiko geriausiai. Kam reikalingas blizgis kuris susivalgo per geras dvidešimt minučių? Estee Lauder laikosi apie geras dvi valandas, palaipsniui susigeria į lūpų odą paliekant švelniai oranžinės spalvos pigmentą. Blizgis gerai drėkina ir švelnina lūpas, bet kokios sausos lūpos su šiuo blizgiu atrodo tiesiog tobulai. Envi Sculpting tiri labai malonų valinės ir kramtomos gumos kvapą, kuris manęs neerzina ir labai patinka. teptukas be galo patogus, plokščias ir leidžia tiksliai nudažyti lūpas net be veidrodžio. Dėl savo tirštos konsistencijos lūpų blizgis neišbėga už lūpų kontūrą ir jam nereikalingas pieštukas. Ar rekomenduoju? O taip, spalvų įvairovė tikrai didelė.


PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig