2016 m. vasario 20 d., šeštadienis

Davines OI/pienelis-viskas viename


Labas vakaras, mano brangieji, jau vakaras, ir aš grįžtų prie blogo rašymo. Net neįsivaizduojate kiek daug noriu jums papasakoti. Pradėsime nuo Davines Oi pienelio plaukams. Šiandien man darė procedūrą su L'oreal Professionel Profiber priemonėmis, aišku, rezultatas wow, bet čia rezultatas po salono, pasakoti dar sunku, nes neiašku kiek rezultatas išsilaiko. Tačiau Davines jau patikrintas laiku, namų sąlygomis. Šitas pienelis vyšnainė ant torto mano pažeistų plaukų priežiūroje. Jeigu anksčiau buvo pasirinkimas - pienelis arba aliejus, aš dažniausiai (ką jau sakyti, visada) pirkdavau aliejų. Bet išbandžius Davines pienelį supratau, aliejus geriau plaukų galiukams, o pienelis - visam plaukų ilgiui. Šiandien pabandysiu papasakoti apie skirtumą ir rezultatą.







Davines OI/pienelis - viskas viename - plaukus gražinantis pienelis. Šis pienelis ypatingas tuo, jog ypatingai turtinga pienelio formulė atlieka kelias funkcijas vienu metu: suteikia spindesio, minkštumo ir švelnumo, palengvina sausų ir šlapių plaukų šukavimą, sustabdo garbanojimąsi, puikiai kondicionuoja, drėkina ir suteikia plaukams tankumo, bet nepasunkina plaukų.

Talpa: 50 ml.

Kaina: 12 EUR


Įpakavimas:







Konsistencija:





Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo to, kad plaukus plaunu kas dvi dienas, nors plaukas  labai sausas po dažymo ir balinimo, mano problema ne susiriebalavę plaukai, o sausi plaukai, kurių neįmanoma sušukuoti, lengviau išplauti ir sušukuoti iš naujo. Po nakties mano plaukai stovi į skirtingas puses, elektrinasi ir atrodo tragiškai. Aliejus tokiais atvejai nepadeda, jis tik riebina, tačiau jokios įtakos sušukavimui neturi. Aliejų aš naudoju ant šlapiu plaukų ir dar išdžiovinus plaukus ant pačių galiukų. Davines pienelį aš naudoju ir ant šlapių plaukų (taip plaukai būna lygūs ir tiesūs, lengvai šukuojami, plius pienelis apsaugo nuo temperatūros naudojant tiesinimo žnyples). Dar vienas panaudojimas - antrą dieną, kai plaukai jau praranda savo formą. Aš iš tolo apipurškiu plaukus, dar kartą ištiesinu ir galiu džiaugtis idealia šukuosena. Garbės žodžio, nežinau kaip pienelis veikia be kitų Davines priemonių, aš naudoju visas Davines priemones kompleksiškai. Oi pienelis tinka visų tipų plaukams, priemonė neriebina plaukų, tačiau padauginti irgi negalima. Tai pienelis-kremas, tekstūra pakankamai tiršta, turi būdingą Oi serijai saldų kvapą, kuris gali erzinti, todėl prieš perkant būtina susipažinti su kvapu.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, visas priemones reikia naudoti kartu, tik tada galimas teigiamas poveikis jūsų plaukams, nelabai tikiu, kad tik Davines pienelis gali padaryti stebuklą, todėl pradėkite nuo tinkamo šampūno ir plaukų balzamo. Pienelis tai papildoma priemonė, kuri vizualiai pagražina plaukų būklę, palengvina sušukavimą ir suteikia švelnumo, taip pat apsaugo nuo karščio. Kaip ir sakiau, vyškiukas ant torto.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig