2016 m. vasario 20 d., šeštadienis

Trend Wave – vyrų stiliaus namai





Kaip dažnai savo bloge aš šneku apie madą, tačiau kaip retai apie vyrų madą. Ne, esmė ne tame, kad mūsų vyrai nenori atrodyti stilingai. Pati, tiesą sakant, nežinojau kur ieškoti stilingų vyriškų drabužių ir aksesuarų. Vakar vakare mes skubėjome į Trend Wave vyrų stiliaus namus. Nors aš ir užaugau Pylimo gatvėje, pragyvenau ten virš dvidešimt metų, paskutiniu metų užsuku ten labai nedažnai, užeinu pas tėvus ir viskas. Nežinojau, kad būtent ten atsidarė stiliau namai. Kas man patiko? Interjeras, drabužių ir aksesuarų pasirinkimas. Vakar juokavome, kad pačios nusipirktumėm kelnes ir švarkus iš vyrų kolekcijos, taip stilingai čia viskas atrodė.



TREND WAVE – tai pirmoji studija Lietuvoje, dirbanti išskirtinai su vyriška mada, formuojanti naują požiūrį į vyrišką estetiką. Mes siūlome platų paslaugų spektrą, kuris padės suformuoti sėkmingą įvaizdį. Čia taip pat rasite ir išskirtinius, rankų darbo vyriškus aksesuarus. Mūsų studijoje apsijungia mada ir menas. Džiaugiamės, jog vieno iš žymiausių Lietuvos dailininkų neoekspresionisto Vilmanto Marcinkevičiaus darbų paroda tapo pirmąja ir pradėjo dinamiškų ekspozicijų metus. Mes tikime, jog įvaizdžio kūrimas yra tiek sąmoningas, tiek pasąmoningas procesas siekiant palikti teigiamą įspūdį aplinkiniams: antrai pusei, draugams, būsimam ar esamam vadovui. Todėl siūlome kartu susikurti sėkmingą įvaizdį ir pabrėžti geriausias Jūsų individualias savybes! - taip skamba vyrų parduotuvės aprašymas ir aš pilnai su juo sutinku. Čia galima rasti viską, nuo stilingų kojinių ir fantastiško gražio švarku ir kelnių. Kviečių žiūrėti nuotraukas ir įvertinti patiems.






























SHARE:

1 komentaras

  1. Viskas labai gražu ir stilinga, bet kažkaip pasigendu daugiau vyriškų aksesuarų... gal pradėsite prekiauti taip pat ir vyriškomis rankinėmis( pvz:. https://www.lagaminaivisiems.lt/lt/vyriskos-rankines-per-peti/naturalios-odos-vyriskos-rankines-per-peti.html )?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig