2016 m. vasario 21 d., sekmadienis

PUPA VAMP! EXTREME Tankinamasis blakstienų tušas


Gero sekmadienio ryto, mano brangieji. Šiandien mes su jumis šnekėsime apie naują PUPA blakstienų tušą VANP EXTREME. atidarius tušo buteliuką, supratau, kad šepetėlis tikrai ekstremalus. Jis labai didelis ir storas. Gamintojas žada dirbtinių blakstienų efektą, patikriname?





Gamintojo aprašymas:


Blakstienų tušas „Vamp!“. Siekiate žvaigždės žvilgsnio vos per kelias sekundes? „Vamp!“ blakstienų tušas suteikia dirbtinių blakstienų efektą bei kerintį žvilgsnį be jokių rūpesčių. Polimerais praturtinta, sodri, kreminė bei modeliuojanti tekstūra prailgina tušo išsilaikymą, tušas nesitepa, o blakstienos išlieka švelnios ir elastingos.

Kaina: 15,99 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Įpakavimas: 







Rezultatas:







Mano nuomonė:

Pabandžius tušą kelis kartus nusprendžiau, kad tušas man labai patinka, tačiau padarius nuotraukas (net kelis kartus, nes negalėjau patikėti) supratau, kad macro vaizdas tikrai nedžiugina. Tušas ryškiai juodos spalvos, gerai nudažo blakstienas, suteikia jiems apimties, tačiau sulipina. Taip, galima jas pašukuoti ir rezultatas bus wow, bet mano tikslas parodyti rezultatą tik su tušu. Tušo šepetėlis patogus, leidžia nudažyti kiekvieną blakstieną. dar vienas dalykas, apie kurį šneka gamintojas - tušas visą dieną lieka ant blakstienų todėl, kad jis yra atsparus vandeniui. Ji nuvalyti vakare labai sunku. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, man labai patinka rezultatas iš tolo, blakstienos labai ryškios ir tankios, tačiau rezultatas iš arti atrodo ne taip jau ir gražiai. 

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig