2016 m. vasario 21 d., sekmadienis

Wella Professional EIMI Stay Styled plaukų lakas


Kai aš pakeičiau šukuoseną, paskutinėje eilėje galvojau apie kirpčių priežiūrą. Esmė tame, kad mano plaukai labai pučiasi ir garbanojasi, pridėkite naują šukuoseną ir po plovimo ant galvos tiesiog tragedija. Peržiūrėjau visą savo kosmetinę, radau Wella Professional plaukų laką, kuris tikrai išgelbėjo mano kirpčius.





Gamintojo aprašymas:



Wella Professional EIMI Stay Styled plaukų lakas yra universali stiprios fiksacijos plaukų modeliavimo priemonė, skirta bet kokiai šukuosenai formuoti ir užbaigti. Padeda apsaugoti plaukus nuo drėgmės, UV spindulių ir karščio poveikio.

Talpa (mano mini versija 75 ml.):  300 ml.

Kaina: 16,70 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt

Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Koks skirtumas tarp profesionalaus ir mass market plaukų lako? Tikrai ne kaina, nors kaina skiriasi ženkliai. Pagrindinis skirtumas fiksacija ir rezultatas. Aš esu turėjus paprastą Wella plaukų laką iš parduotuvės, rezultatas buvo toks: matiškumas, labai stipri fiksacija, lako iššukuoti neįmanoma, šalmas ant galvos, išsausėję plaukai po naudojimo, balkšvos spalvos plaukai jeigu bandai tvarkyti arba pakeisti šukuoseną. Profesionalios kokybės Wella plaukų lakas gerai užfiksuoja mano kirpčius, bet nesuteikia matiškumo. Plaukai gražiai blizga ir atrodo natūraliai (kas yra svarbiausia), plaukus vakare lengva iššukuoti, o svarbiausiai net tokiu oru (kai sninga arba lyja) mano kirpčiai nesusigarbanoja ir atrodo labai gražiai. Dar noriu pridėti, kad lakas naudojasi labai taupiai ir maloniai kvepia. Minusas - kaina.



PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig