2016 m. vasario 3 d., trečiadienis

Grey....


Aš labai seniai norėjau nueiti į restoraną Grey, nes girdėjau be galo daug atsiliepimų. Vieniems patiko kitiems ne, bet aš tiksliai žinojau, man patinka tokio tipo restoranai, pilkas spalva ir vaizdas pro langą. O ką pavalgyti aš jau tikrai surasiu. Vakar dieną draugė jau rezervavo staliuką, o vakare mes skubėjome vakarieniauti.

Noriu iš karto pasakyti, kad personalas labai malonus ir paslaugus, interjeras atrodo žymiai gražiau nei nuotraukose, mums buvo rezervuotas staliukas antrame restorano aukšte, prie lango,  su vaizdu į Katedra.

Noriu Jums iš karto pasakyti, kad pirmajame ir antrajame restorano aukšte skirtingi meniu. Nors aš prieš tai ir žiūrėjau hamburgerį ir makaronų pasirinkimą, antrame ankšto meniu buvo daugiau karštų patiekalų, skirtingų sriubų. Salotos ir užkandžiai tie patys (berods). Sėdint pirmame aukšte galima užsakyti antro aukšto meniu patiekalus, o atvirkščiai negalima. Vienu žodžiu, jeigu jus planuojate suvalgyti hamburgerį, rezervuotike staliuką pirmajame aukšte.








Aš labai noriu kelis žodžius pasakyti apie meniuką, manau čia kiekvienas ras tai, kas jam būtų skanu. Kainos nėra mažos, tačiau nėra ir labai didelės. Patiekalai restorano lygio, skonis irgi puikus. Tokių skanių alyvuogių aš nevalgiau niekada. Man net sunku įsivaizduoti kaip juos yra marinuojamos.
Aš užsakiau krevečių salotos, draugė užsakė antieną ir mango desertą. vIskas be galo patiko, kas labai rėtas atvėjis. patiekalus pagamino vos per 10 minučių, nes virtuvėje dirba ne vienas žmogus, o net 5.






Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, rekomenduoju apsilankyti, kai nuostabi vieta pietums, vakarienei ir šventei. Man labai patiko, tikrai grįšiu. Jau įkalbėjau eiti kartu draugę vegetarę.





SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2016-02-03 12:35

    Na, aš visada paskaitau jūsų blogą, jis man atrodo įdomus, įvairiapusiškas, nes pasakojate apie daug skirtingų dalykų. Bet yra labai didelis trukūmas, dėl kurio blogas atrodo labai neprofesionaliai ir yra veikiau tiesiog megėjiškas. Tai labai didelis klaidų kiekis įrašuose. Tiesiog jei rašote publikai, turite šį trukūmą kažkaip ištaisyti, nes daug klaidų sukūria tam tikrą nepasitikėjimą blogere. Tačiau, kaip ir minėjau, blogas tikrai naudingas ir įdomus, todėl linkiu toliau tobulėti! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. taip, klaidu milijonai, bet cia laikomasi nuostatos 'kam reikia, tas supras'. sutinku, kad blogas pasmerktas buti tik megejisku :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig