2016 m. vasario 10 d., trečiadienis

IŠSKIRTINIS KOMFORTAS MAUDYNIŲ METŲ – NUO ŠIOL VONIOJE UŽTRUKSITE ILGIAU!


Žiemos pabaiga ir pavasario pradžia pats sunkiausias metas mūsų veido odai. Aš puikiai žinau, kad jeigu visą žiemą man pavykdavo surasti drėkinimo ir maitinimo pusiausvyrą, tai pavasario pradžioje visos problemos išlenda ir pasirodo savo gražumu. Oda išsausėja, šerpėtuoja ir atrodo pavargusi nuo žiemos šalčio, temperatūros pokyčių ir kartais bemiegių naktų. Jeigu susitvarkyti su savo veido oda aš jau kiek išmokau, tai apie kūną aš pagalvoju paskutinėje eilėje. Jus puikiai žinote, kaip aš mėgstu vandens vonios malonumus, neduok pavalgyti, o leisk į vonią, su knygą ir vynu ilgam. Vakar mes susirinkome į Bioderma kosmetikos pristatymą, kur kompanijos atstovai pristatė naują dušo aliejų.








Labai smagu, kad jau daug žmonių ieško savo odos problemų sprendimo vaistinėse, dar smagiau, kad eina pasikonsultuoti su specialistais, nes aš kaip blogeris galiu tik suteikti informacijos ir pasakyti savo nuomone, tačiau padėti išspręsti odos problemą gali tik specialistas. 

Bet grįžtame prie maudynių.  Pagrindinis klausimas, kokio efekto aš tikiuosi iš priemonės? Pasakau tik savo nuomonę: aš noriu malonaus kvapo (nors puikiai suvokiu, kad yra labai daug alergiškų žmonių, kurie negali naudoti priemonių su kvapais, arba nemėgsta kvapų visai), švelnios tekstūros ir konsistencijos, drėkinimo ir maitinimo, riebaus efekto nebuvimo (pasitepi aliejinės tekstūros kremais bei sviestais ir lauki, kol susigers, o jeigu reikia labai skubiai kur nors bėgti? Nepatogu ir nemalonu).  Aš jau vakar išbandžiau Bioderma dušo aliejų, galiu pasakyti tik tiek, kad man labai patiko tekstūra, tad aš net nepastebėjau kaip paspaudžiau kokius penkis kartus ant dozatoriaus, kvapas irgi yra, švelnus, jausmingas jazminas, bent taip pasirodė man. Daugiau pasakyti kol kas nieko negaliu, atsiliepimas o kelių savaičių naudojimo.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig