2016 m. vasario 9 d., antradienis

MAC Future Forward Collection 2016


Aš sulaukiu labai daug klausimų dėl MAC kosmetikos, bandau pasakyti dar, kad MAC kosmetikos galima rasti PC Panorama ir PC Akropolis, Vilniuje. Aš pastoviai kartoju, kad MAC kosmetika skirta profesionalams, tačiau gali būti naudojama namuose, ji netinka kiekvienos dienos naudojimui. Aišku tokios priemonės kaip lūpų blizgiai, pieštukai, šešėliai tinka bet kur ir bet kada, tačiau kreminės pudros, pudros ir kitos priemonės reikalauja specialistų (vizažistų konsultacijos). MAC turi be galo daug kreminių ir birių pudrų atspalvių, todėl galima labai lengvai pasirinkti, bet, visada reikia įvertinti rezultatą dienos šviesoje, niekada, aš jus labai prašau, niekada nebandykite pasirinkti kreminės pudros atspalvį internetu, to padaryti neįmanoma. Ir dar vienas svarbiausias dalykas, būtina gerai nuvalyti makiažą, nesvarbu, ar tai buvo MAC, ar kita kosmetika, tačiau MAC nuvalyti reikia dar kruopščiau, nes tokios priemonės gali kimšti poras. Viskas, man atrodo pasakiau ką norėjau pasakyti, manau mano patarimai turėtų padėti jums išsirinkti kosmetikos priemones, kurios tikrai tiks, o taip pat padės sutaupyti pinigų. Kodėl aš tai sakau?  Nes MAC kosmetika nėra pigi, visai nesinori, kad jus nusiviltumėte, todėl pasirinkimas ir pirkimas turi būti apgalvotas. Na o šiandien vakariniam skaitymui kelis žodžius apie naują kolekciją.



MAC džiugina naujomis kolekcijomis pastoviai, pastebėjau, kad kiekvieno mėnesio pirmą dieną aš pradedu galvoti apie MAC, žinau, kad atkeliauja naujos kolekcijos. Smagu, kad kolekcijos būna pristatytos Lietuvoje, dažniausiai mes matome visus produktus (na išskyrus pigmentus), tačiau tai tikrai smulkmena.



Kolekcijos esmė - kurios žvaigždės, kurios pristato po vieną išskirtinį limituoto leidimo produktą. 






MAC Tinashe Times Nine Palette – New & Limited Edition








MAC Dej Loaf Lipglass – Limited Edition





MAC Halsey Lipstick – New & Limited Edition 






MAC Lion Babe Liquidlast Liner – New & Limited Edition 



Mano nuomonė:

Kolekcija atrodo tikrai labai gražiai ir įdomiai, kas patiko labiausiai? Šešėlių paletė ir pilkos spalvos lūpų dažai. Man vieną kartą parašė draugė, kurį gyvena JAV, ji klausia manęs ar Lietuvoje galima rasti juodos spalvos mAC lūpų dažų, sakiau tikrai galima, pilna, niekam nereikia, žinote kas įdomiausiai, tokias spalvas JAV ir UK nuperka greičiausiai. Šitoje vietoje aš galvoju, kokie mes dar konservatyvus. Ar aš pati išdrįsčiau nudažyti lūpas juodai? Renginiams gali būti, jeigu tą spalva atitiktų renginio Dress Code, o šeip į miestą tikrai ne. Pilkos spalvos lūpų dažai gąsdina dar labiau, tačiau atrodo labai neįprastai. Na o apie MAC akių šešėlių paletes manau sakyti nieko nereikia, MAC vienos spalvos šešėliai kainuoja brangiai, tačiau paletėje daugiau spalvų ir kaina prieinama.

O kokios MAC priemonės jūsų mėgstamiausios?


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig