2016 m. vasario 9 d., antradienis

L'oreal NUTRI GOLD EXTRAORDINARY Balansuojantis aliejus veidui


Aš jau grįžau namo po Bioderma kosmetikos paistatymo, buvo labai smagu, apie pristatomą produktą papasakosiu jums rytoj, nes šiandien ir taip per daug įrašų. Rytoj važiuosiu į miestą irgi iš ryto, todėl vakare rašysiu jau rytojui. Tiesą sakant, labai skubėjau parašyti atsiliepimą apie L'oreal Extraordinary Rebalancing Oil - veido aliejų, nes gavau testavimui Kiehl's, produktai panašus, tačiau kainų kategorija visai kitokia. Tačiau drąsiai galiu palyginti L'oreal aliejų su Decleor, pasakysite kad kainų skirtumas didelis, tačiau pan labai panaši tekstūra, konsistencija ir poveikis, vienu žodžiu, L'oreal nenusileidžia.




8 ETERINIŲ ALIEJŲ GALIA RIEBIAI IR MIŠRAUS TIPO ODAI. MAITINA, SUTEIKIA SPINDESIO, MAŽINA PORAS.
MATOMI REZULTATAI*:
• Oda jaučiasi pamaitinta ir nėra riebi.
• Poros sumažėja, todėl veido oda atrodo daug labiau subalansuota.
• Oda atrodo švytinti.
• Oda apsaugota nuo išorinių aplinkos veiksnių.
LENGVA TEKSTŪRA: nelieka riebumo arba lipnumo pojūčio, greitai įsiskverbia į odą.
SUDEDAMOSIOS DALYS
8 ETERINIAI ALIEJAI, ŽINOMI DĖL SAVO BALANSUOJAMŲJŲ IR RAMINAMŲJŲ SAVYBIŲ:
• Raudonėlio, žinomo dėl savo antioksidantinio poveikio bei odą apsaugančių savybių. 
• Citronelos, žinomos dėl balansuojamojo poveikio ypač reikalingo riebiai odai.
• Melisų, žinomų dėl savo raminamųjų savybių.
• Citrinžolių, žinomų dėl odos barjerą apsaugančių savybių.  
• Gvazdikų, žinomų dėl senėjimą stabdančių savybių. 
• Rozmarinų, žinomų dėl odos barjerą apsaugančių savybių.  
• Levandų, žinomų dėl raminamųjų savybių. 
• Romaniškų ramunėlių, žinomų dėl savo raminamųjų ir minkštinamųjų savybių.
NAUDOJIMO RITUALAS:
Extraordinary balansuojamasis veido aliejus tinka naudoti kasdien. Naudokite 2 kartus per dieną iš ryto ir vakare ant nuvalytos veido ir kaklo odos, vengiant akių srities. Švelniai kvepiantis aliejus nuramina ir leidžia pasijausti tikrai maloniai.
• Tik 3 lašai iš ryto sustiprins natūralų odos švytėjimą. 
• Tobulam vakariniam ritualui naudokite masažinį veido aliejų atskirai arba prieš tepant naktinio kremo. Oda tampa švelni lyg kašmyras ir jaučiamas komfortas.
• Tepkite sausas veido sritis – oda bus intensyviai pamaitinta. Priemonė padeda stiprinti veido odos barjero funkciją ir apsaugo nuo aplinkos veiksnių. 
• Pirmiausia užtepus Extraordinary aliejinio kremo, oda bus pamaitinta ir odos priežiūros ritualas taps veiksmingesnis.
Įpakavimas:









Sudėtis:



Talpa: 30 ml.

Mano nuomonė:

Manau niekam jau ne paslaptis tai, kad ir riebiai odai tinka aliejai, tačiau tik dabar L'oreal išleido aliejuką skirtą riebiai veido odai. Aš esu naudojusi ir paprastą Nutri Gold aliejų veidui, tačiau man jis buvo per riebus. Negaliu pasakyti, kad nepatiko, tačiau jį galėjau naudoti tik žiemos sezonu, kai veidas buvo labai išsausėjęs. Pagaliau mano rankose aliejus skirtas riebiai odai, kuris tikrai neriebina mano veido. Perbėgus aliejaus sudėtį akimis, likau maloniai nustebinta, ten pilna vertingų aliejų, kurie tikrai turi teigiamą poveikį mano veido odai. Patiko stiklinis, stilingas ir gražus buteliukas, tačiau kiek nuvylė plastikinė pipetė, nupigina produktą.
 Manau reikia papasakoti apie naudojimą: logiškai, kad dieną aliejų aš nenaudoju, nes aliejus lieka aliejumi, todėl makiažas gali pabėgti nuo veido labai greitai. L'oreal aliejus mano vakarinės veido rutinos dalis - po veido valymo kelis lašus aliejaus masažiniais judesiais paskirstau ant odos. Man be galo patinka aliejaus kvapas: rozmarinas jaučiasi labiausiai. Susigeria aliejus greitai, per geras 5-10 minučių. Patarimas iš mano praktikos - jeigu jaučiasi aliejaus sluoksnis, reikia apipurkšti veidą gėlių vandeniu, tada pojūtis bus žymiai malonesnis. Aišku galima aliejuką maišyti su kremu, tačiau aš taip nedarau, man pilnai užtenka tik aliejaus.
Rezultatas: veidas pamaitintas, nešerpėtuoja ir raudonis kiek apmažėjo. Negaliu pasakyti, kad poros sumažėjo ar tapo mažiau matomos, tokio stebuklo nepastebėjau. Aš galiu palyginti aliejaus kvapą ir konsistenciją su Decleor aliejumi. Tiesą, aš vakar išbandžiau Kiehl's, du skirtingi produktai, L'oreal - aliejus, o Kiehl's aliejus-serumas-koncentratas, susigeria greičiau, suteikia švelnumo, kvapas - levandų. Poveikio lyginti dar negaliu, bet L'oreal savo kainų kategorijoje tikrai vertas dėmesio.

PR sample



SHARE:

1 komentaras

  1. Man šis aliejukas labai patinka, aš jį tepu ant šlapios veido odos ,super .

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig