2016 m. vasario 23 d., antradienis

Makiažas - ryškiai žalios akys



Žinote ką mėgstu labiausiai? Eksperementuoti su akių spalva. Jau seniai nešioju pilkos spalvos lęšius, juos tiesiog dievinu. Bet artėjant pavasariui norėjau išbandyti ką nors kitą, pvz. žalios spalvos lęšius. Tiesiog žalius esu pirkusi kelis kartus, jie mano akis tik paryškindavo ir ruda spalva vistiek matydavosi. Vienu žodžiu, ryškiai ryškiai žalių nesigaudavo. Pagaliau aš atradau FreshLook Gemstone Green spalvą, akys gal atrodo ne tiek natūraliai, kiek norėtųsi, tačiau žalia spalva, kaip sakoma, 'ant akių'. Prie naujų akių - naujas makiažas, penktadienį ėjau į L'oreal Professional PriFiber pristatymą, dress code buvo -black and white, todėl ir makiažą reikėjo daryti naudojant panašios gamos šešėlius. Šiandien labai trumpai apie naudojamas makiažo priemones ir rezultatą.

Kaip aš jau sakiau jums dešimtis kartų, svarbiausia darant makiažą lygus ir gražus veido tonas, prisiminiau apie Revlon Color Stay kreminę pudrą. Ji maskuoja viską idealiai, atrodo gal kiek nenatūraliai, tačiau mes darome makiažą vakarui, todėl apie natūralumą galima pamiršti, man svarbiau galutinis rezultatas, o su šita pudra jis bus tobulas.


Paakius maskuojame su Mac maskuokliu, jis labai stipriai maskuoja paakių zoną, tačiau gali sausinti ir šitoje vietoje labai svarbu išsirinkti tinkamą atspalvį


Užfiksuojame kremines tekstūras su DiorSkin Forever kompaktine pudra, tik naudojame didelį šepetėlį. Šita pudra suteikia matiškumo ir dar geriau užfiksuoja makiažą ir veido toną


Jeigu mes jau naudojame tokias stipriai maskuojamas priemones, nori-nenori, kontūravimą daryti reikia, kitaip veidas atrodys negyvas ir labai plokščias. Aš darysiu pudrinį kontūravimo variantą.
Naudoju Make Up Facotry matinius skaistalus:


Ir Iš The Balm paletės Mary -Lou higlighterį ir vos vos Hot Mama skaistalų ant skruostų



Akių makiažą pradedame nuo Make Up factory makiažo bazės:


Aš nusprendžiau pagaliau jums parodyti kaip atrodo ant akių Gosh matinių šešėlių paletė (makiažui naudoju baltą, juodą ir pilką atspalvius)


Blakstienų tušas iš Lancome, jis ant mano akių atrodo tobulai, labai gaila, kad eina į pabaigą


Jeigu mūsų akys jau ir taip ryškios, naudojame vos matomą Estee Lauder lūpų blizgį, kuris gerai drėkina lūpas ir turi vos matomą oranžinį atspalvį:


Rezultatas:





Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, spalvoti lęšiai - labai greitas būdas pasikeisti, tačiau prisiminkite, makiažai atrodo jau visai kitaip. Ir dar vienas mažas patarimas: jeigu kaip ir aš negalite pravesti tobulos akių pravedimo linijos, nepergyvenkite, juodos spalvos pigmentuoti matiniai šešėliai jums į pagalbą. Tai mano mėgstamiausias makiažo variantas, o Gosh šešėliai man patiko be galo.

Aš gavau dar visą dėžutę naujų lęšių, šiandien išbandžiau rudas, bet mano spalva šilta - o ten šaltai ruda. Likau labai patenkinta. Nuotraukos jau padarytos. ;-)

PS. užmiršau parašyti (nes po kirpčiais nesimato) antakiams naudojau:

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig