2016 m. vasario 25 d., ketvirtadienis

Origlame Giordani Gold maskuojamoji priemonė


O ką daryti, jeigu paakių oda atrodo pavargusi, o kremas nepadeda? Arba padeda, bet jam reikia laiko? Tada lieka tik paakių maskavimas darant makiažą? Kodėl aš naudoju pastoviai maskuoklius, nors ir kreminė pudra pakankamai gerai maskuoja? Dėl skirtingos priemonių kosnsistencijos. Dėl spalvos ir tekstūros. Šiandien mano atsiliepimas apie Oriflame Gordani Gold paakių maskuoklį, o taip pat keli praktiniai patarimai.




Iš karto atgaivink odą su ryškinamąja maskuojamąja priemone. Išsukama lengvos šilkinės tekstūros maskuojamoji priemonė nepriekaištingam maskavimui. Paslepia nuovargio požymius ir suteikia truputį spindesio, kad oda atrodytų pailsėjusi ir atvaiginta.

Kaina: 11,90 EUR

Talpa: 2,7 ml.

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:







Spalva:





Mano nuomonė:

Paakių zonos oda labai plona ir jautri, todėl jos maskavimui (aišku, jeigu reikia) geriau pasirinkti lengvesnės konsistencijos priemones. Makiažams aš naudoju gero maskavimo kreminę pudrą, tačiau ji dažniausiai paakių zonoje subėga į raukšles, atrodo nenatūraliai ir akyvaizdžiai nuotraukose. Geros kokybės maskavimo priemonė gali tapti tikru išsigelbėjimu, tačiau reikia nepamiršti, kad jos atspalvis turi būti vienu tonu šviesesniu negu kreminės pudros spalva. Paakių zonai turi būti atskira maskavimo priemonė (lengvesnės tekstūros ir konsistencijos), spuogams ir veido nelygumams  maskuoti- kita (kreminės, tirštos tekstūros). 
Šiandien mes šnekame apie Oriflame Gold paakių maskuoklį, nieko blogo apie Giordani Gold kosmetikos liniją net pasakyti negaliu, kiek bandžiau skirtingų priemonių, kokybė tikrai verta dėmesio. Maskuoklis pagamintas ir tvirto plastiko, juodos spalvos su auksinėmis detalėmis, atrodo gražiai ir skoningai. Konsistencija lengva, kreminė, gerai maskuoja paakių zoną. Matome nuotraukoje, kad priemonė suteikia vos matomą 'glow' efektą, kuris labai gerai paslepia nuovargio žymes. Vienintelis minusas - mano turima spalva medium, man ji kiek per tamsi. Manau vasarą bus kaip tik, nes visos kitos maskavimo priemonės labai šviesios, vasarą ant įdegusios odos atrodo tiesiog juokingai.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig