2016 m. vasario 25 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.02.25




Šiandien Beauty talk rubrikoje dar daugiau atsiliepimų apie išbandytas kosmetikos priemones, pavasario madą ir grožio dėžutes. Verta ar neverta pirkti? Aš galiu pasakyti tik savo nuomonę, nes pirkau www.lookfantastic.com grožio dėžutes, viskas kaip ir gražu ir faina, tačiau dauguma produktų mėginukai, man jų nelabai ir reikėjo, o pinigai sumokėti nemaži. Mano nuomonė -geriau nusipirkti tai, ko tikrai reikia. Kviečiu skaityti kitas nuomones ir gerti kavą kartu.







Šiandien Beauty talk įrašą noriu pradėti nuo Enrikos pavasario drabužių ir aksesuarų pasirinkimo, viskas tiesiog pasakiškai atrodo, tikrai kvepia pavasariu. Labiausiai patiko Valentino aukštakulniai, o kaip kitaip?


Labai seniai laukiau atsiliepimo apie Foreo LUNA, turiu jau Pobling, tačiau Luna atrodo irgi labai gundančiai. Skaitome atsiliepimą Fashion mantra bloge




Modesta išbandė drėkinamąjį kremą Gabija visų tipų odai, galiu pasakyti ik tiek, kad Ambroozija kosmetika patinka ir man, mano mėgstamiausia linija Saulė brandžiai odai.


Dar vienas veido kremas iš Hauschka asortimento. Aš jau spėjau įsidėmėti mini įpakavimus Eurovaistinėje, tai nuostabus būdas ką nors išbandyti.


Blogeriai apie geriausią drėkinamąją veido priemonę pasakoja Juodosios Plunksnos bloge, mano atsiliepimas ten irgi yra, ačiū labai.



Kotryna savo blogo skaitytojams pasakoja apie geriausias lūpų priemones, kurios padeda kovoti su lūpų išsausėjimų, šerpetojimų ir skilinėjimų.


Apie LA Girl maskavimo priemones girdėjo visi, aš pastoviai tik matau kaip užsienio blogeriai daro makiažus naudojant šitas priemones ir maskavimui, ir kontūravimui. Kas planuoja nusipirkti, rekomenduoju perskaityti Indrės atsiliepimą.



Mano mėgstamiausia rubriką apie rankinės turinį Darjos bloge, man irgi reikia parašyti ką nors panašaus pobūdžio, nes apie savo rankines pasakojau lygiai prieš metus, tada kiekvieną dieną rašiau vasario iššūkio įrašus apie tikslus, norus ir planus.



Kaip aš norėčiau tokios tvarkos kaip pas Simona kosmetinėje, atrodo susitvarkai, bet praeina kelios savaitės, atkeliauja dar kosmetikos priemonių testavimui ir viskas, tvarkos kaip ir nebuvo.


Morta pasakoja apie savo kosmetinė turinį, turime labai daug panašių priemonių, PVZ PUPA matinį lūpų fluidą.



Linkime Patricijai greičiau pasveikti, o kol kas skaitome apie www.lookfantastic.com grožio dėžutę ir naują užsakymą.


Aš jau pilnai 'prisivalgiau' grožio dėžučių, todėl jeigu net užeina labai menkas noras ką nors užsakyti, vis galvoju, gal verta nusipirkti to, ko tikrai reikia, o ne laukti siurprizo? Gabrielės bloge apie "Grožio draugas' dėžutę


O štai Salomėjos nuomonė apie grožio draugas dėžutę. Aš gal noriu surasti vieną pliusą: smagu, kad grožio dėžučių platintojas parašo gamintojų pavadinimus, kurių produktus bus galima rasti dėžutėje. Tada viskas kaip ir aišku, pirkti ar ne. Dėl Mossa nežinojau, bet man priemonės patinka, tikriausiai neveltui ir patinka ;-) nes natūralumo mažai.





Kuo arčiau pavasaris, tuo labiau norisi keisti savo nesveiką maistą į visiškai sveiką. Žiūrint į Innos nuotraukas tikrai noriu, savaitgalį būtinai išbandysiu ką nors ir papasakosiu bloge.


Tokia buvo mūsų grožio savaitę,

Ačiū, kad skaitote










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig