2016 m. vasario 15 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai




Labas rytas, mano brangieji, po švenčių pirmadieniai visa būna labai sunkūs, mano irgi ne lengvas, bet aš nuo 8 valandų ryto jau fotografuoju naujienas. Šią savaitę jų labai daug, plius dar laukiu kokių gerų penkių siuntinių. Pavasaris bus labai karštas, smagu, kad daugėja renginių, šią savaitę jų bus irgi nemažai, todėl planuoju nelabai daug. Oh, užmiršau, rytoj gi išeiginė, kaip faina, galėsiu ką nors nuveikti kartu su vyru. Geros ir darbingos savaitės Jums.


Šią savaitę bloge pasakosiu apie Drogas makiažo mokyklą, kur sužinojau lūpų dažų istoriją, o L'oreal specialistai padėjo išsirinkti lūpų dažus, kurie tinka būtent man.



Kas gali būti geriau už šokoladą? Manau niekas, o jeigu pieniniu šokoladu kvepia jūsų dušo želė, tai dar geriau, desertas vonioje, du viename.



Labai seniai žadėjau papasakoti apie Mollon Pro nagų priežiūros priemones


Naktinis Garnier veido kremas, smagu ir maloni tekstūra, tačiau kiek per pigus įpakavimas.


Na o tai tikrai bomba, pedikiūras be pedikiūro, arba pedikiūras Azijietiškai


Mūsų laukia Mados Infekcijos spaudos konferencija, kur paaiškės dalyvių sąrašas.


Ketvirtadienio Rubrika Beauty Talk





Penktadienio vakarą mes leisime L'oreal naujos Pro Fiber plaukų linijos pristatyme

Labai trumpai papasakosiu apie Oriflame Love Postion Secrets kvepalus


Ir dar vienas raudonas lūpų dažas mano kosmetinėje, tačiau raudona turi tiek atspalvių, kad net sunku surasti du vienodus lūpų dažus. 



Aš manau jums, kaip ir man, labai įdomu išbandyti ir įvertinti GlamGlow paakių kaukės efektyvumą

PUPA naujiena - VAMP mascara extreme blakstienų tušas







Naujienos:

Kurjeriai į mano namus pasibeldė pirmadienį apie pietus, tai buvo nuostabaus grožio Kiehl's veido priežiūros priemonių dėžutė. 


O štai tobulą The Balm paletė, apie kurią aš jau pasakojau savo bloge, Essie nagų lakas, The Balm matinis lūpų blizgesys ir Sigma (negaliu patikėti), sigma šepetėlis skirtas veido kontūravimui. Šią savaitę aš tikrai labai laiminga (ačiū www.topbeauty.lt )


Mano naujas vonios gyventojas - Bioderma dušo aliejus, reikia skubiai parašyti atsiliepimą, nes priemonės jau liko 2/3


Šampūno pavadinimas jau sako pats už save, LOVE, tikrai taip. Tai mano naujos Davines plaukų priežiūros priemonės, Love-tiesinamasis plaukų šampūnas, Oi - plaukų pienelis ir garbanų serumas. (www.inhair.lt)


REF plaukus atstatantis kompleksas. REF plaukų priežiūros priemonės man patinka, nes jie pagaminti Švedijoje (tai reiškia gerą kokybę ir priemones, skirtos europietiškas plaukui), plius jie žino, ką reiškia šviesi plaukų spalvą. Šią savaitę aš būtinai išbandysiu šią procedūrą namuose ir aprašysiu rezultatą bloge.




L'oreal naujienos, pagaliau atkeliavo mano mėgstami nagų lakai, o taip pat blizgesiai, veido pudra, skaistalai ir maskuoklis.


Maybelline pradžiugino priemone antakiams, pagaliau šitas pieštukas - šešėliai jau Lietuvoje, aš pirkau prieš gerus metus Lenkijoje, labai bus įdomu išbandyti akių pavedimą ir naujus nagų lakus.


Negalėjau susilaikyti, nuolaidos labai didelės. Labai patiko Catrice lūpų blizgesio kvapas ir spalva, o Catrice kreminius šešėlius labai nekantrauju išbandyti.




Tokia buvo mano grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,







SHARE:

2 komentarai

  1. Kur tokią pėdų kaukę gauti ?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš gavau testavimui iš Estijos, tačiau man merginos rašė komentaruose, kad jų galima rasti Maximoje.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig