2016 m. vasario 21 d., sekmadienis

The Balm Meet Matt(e) Hughes matinis lūpų kremas (Sentimental)


Sekmadienis - intensyvaus darbo diena, pastoviai bandau pabaigti tai, kas buvo suplanuota. Niekada netelpu į rėmus, nes rašau apie tai, apie ką noriu parašyti. Jeigu kosmetikos priemonė labai gera, tiesiog negaliu tylėti. Aš nesu objektyvi, nes The Balm kosmetika man be galo patinka. patinka viskas, nuo įpakavimo iki tekstūrų ir spalvų. Matiniai lūpų dažai ir blizgiai, vieni iš mėgstamiausių, todėl pasitaikius galimybei, išsirinkau testavimui The Balm Meet Matt(e) matinį lūpų kremą ryškiausios fuksijos atspalvio.



Gamintojo aprašymas:


The Balm Meet Matt(e) Hughes matinis lūpų kremas labai lengvai dengiasi, o dėl jo spalvos intensyvumo, užtenka vos vieno produkto sluoksnio.
Šis puikios pigmentacijos lūpų kremas yra lengvos tekstūros, todėl nesukels Jūsų lūpoms jokio diskomforto, tačiau išliks tikrai ilgai. The Balm lūpų kremas nesubėga į raukšleles, nedžiovina lūpų odos ir suteikia ilgalaikę matinę spalvą!
Naudojimas. Prieš naudojimą įsitikinkite, kad lūpos nešerpetoja, jei reikia, pašalinkite negyvas sausos odos ląsteles lūpų pilingu. Tolygiai padenkite lūpas matiniu lūpų kremu. Pašalinkite perteklių servetėle.
Talpa: 6,5 ml.
Kaina: 16,50 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Spalvų pasirinkimas:


Įpakavimas:







Spalva:




Rezultatas:




Mano nuomonė:

Man atrodo, kad blogerį turi atpažinti iš ryškios lūpų dažų spalvos, tik tapus blogerė pradėjau daryti lūpas labai ryškiai. Nežinau kodėl, bet dabar dažniausiai mano pasirinkimas (ne priklausomai nuo renginių skaičiaus) ryškios spalvos lūpų dažai. Anksčiau buvo sunku, pastoviai reikėjo žiūrėti į veidrodį ir tikrinti, ar lūpų dažai liko vietoje. Matiniai lūpų dažai ir blizgiai palengvino mano užduotį ir gyvenimą. Pagaliau jie nedžiovina lūpų, malonios tekstūros, ryškių spalvų ir išsilaiko tiek, kiek reikia. The Balm matinis lūpų kremas vienas iš mano mėgstamiausių. Noriu paminėti tobulą spalvą (taip, yra ir mažiau ryškių, tačiau yra ir ryškiai raudonų, tačiau kiek jau galima raudonų, reikia ką nors keisti, juk pavasaris artėja), malonią tekstūrą (kuri visiškai nesausina lūpų), malonų kvapą (aš labai mėgstu mėtinį šokolodą arba saldainius, tai vat, lūpų blizgio skonis ir kvapas saldainių - After Eight), teptukas gana standartinis, tačiau leidžia labai tiksliai nudažyti lūpas. Didžiausias pliusas -lūpų kremas nesausina lūpų.

Jeigu jūsų kosmetinėje dar nėra matinio lūpų kremo arba dažo, rekomenduoju nusipirkti, nes matinės lūpos madingiausia ir šių metų tendencija.

PR sample



SHARE:

2 komentarai

  1. Nerealus!!!! Nusižiūrėjau iš The Balm šitą matinį blizgį angliškos rožės spalvos, labai tikiuosi,kad pavyks išbandyti!! Tau spalva tinka nuostabiai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, o aš dar noriu tamsiai bordo ;-) Išbandyk būtinai, tikrai patiks.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig