2016 m. kovo 2 d., trečiadienis

Aliejukas plaukams I.C.O.N India


Jeigu manikiūras ir nagų lakavimas mano stiprioji vieta, tai plaukai silpniausia. Ką aš jiems tik nedarau: tiesinu, garbanoju, dažau, balinu, jie nesidžiaugia, būna labai sausi ir  reikalauja ypatingos priežiūros. Be maitinamoji plaukų šampūno, balzamo, kaukės, aš naudoju ir papildomas priemones, plaukų aliejus su manimi visada, ir rankinuke mažas įpakavimas, ir mašinoje, o vonioje visa plaukų aliejų kolekcija. Šiandien jūsų dėmesiui Aliejukas plaukams Icon India, kuris draugiškas aplinkai, sudėtyje nėra parabenų, o svarbiausiai tinka veganams. Aš nesu veganas, tačiau toks produkto apibūdinimas labai geras ženklas, tai reiškia kad aliejukas geresnės kokybės.





NDIA aliejus yra sertifikuotas kaip draugiškas aplinkai, neturintis sudėtyje parabenų, tinkantis veganams.  Sudėtyje yra antioksidantai, kurie naikina laisvuosius radikalus.  Priemonė pasižymi subalansuotu pH  4.5 – 5.5, apsaugo spalvą nuo išsiplovimo.  Šis aliejus sustiprina plaukus, palengvina jų iššsukavimą, suteikia prabangaus blizgesio. Silpni plaukai pamaitinami iš vidaus, nuraminami. Sudėtyje yra moringų aliejus, kuriame gausu svarbiosios oleininės rūgšties, vitaminų A, C, E, kalcio bei vario. Pasižymi drėkinančiomis, maitinančiomis savybėmis, puikiai ramina sudirgusią odą. Argano aliejus pasižymi labai didele vitamino E koncentracija ir veikia kaip natūralus UV spindulių filtras bei neutralizuoja žalingą laisvųjų radikalų poveikį.  Kartu šie aliejai įkvepia naują gyvybę plaukams. Naudojimas : paskirstykite ant sausų plaukų ir iššukuokite.

Naudojimas: Aliejuką galite naudoti ant švarių drėgnų arba sausų plaukų. Galite tepti prieš ir po džiovinimo. Įsilašinkite kelis lašelius į delną, gerai įtrinkite tarp abiejų delnų – sušildykite ir tepkite plaukus. Ypatingą dėmesį skirkite galiukams, juos galite palepinti gausiau. Leiskite aliejukui įsigerti. Nesijaudinkite, jei užtepėte per gausiai, su šiluma (džiovintuvo šilta srove) priemonė įsigers į plaukus, perteklius išgaruos. Galite tepti kelis kartus per dieną, jei tik yra poreikis.

Sudedamosios dalys:
MORINGŲ ALIEJUS – atstato, ramina
ARGANO ALIEJUS – drėkina, apsaugo
VITAMINAS C – maitina, stiprina
VITAMINAS E – antioksidantas, kondicionuoja
VITAMINAS A – mažina pleiskanojimąsi
GINTARAS – giliai įneša maitinimą
DIMETIKONAS – UV filtrai, suteikia žvilgesio

Talpa: 115 ml.

Kaina: 31 EUR


Įpakavimas:








Konsistencija:



Mano nuomonė:

Noriu kelis žodžius pasakyti apie pačią I.C.O.N kompaniją, ji buvo įkurta dar 2002 metais, pristato labai daug skirtingų plaukų priežiūros linijų, pagrindinis ofisas LA, JAV. Jos įkūrėjai tiki, kad plaukų priežiūra - tai menas, jų pagrindinis šūkis "Pradėk daryti šiandien tai, kas rytoj gali tapti labai svarbu ir reikšminga". Pagrindinė produktų dalis sukurta salonams ir profesionaliems kirpėjams. 

ICON INDIA – tai produktų linija, į kurios sudėtį įeina maitinantys argano ir moringų aliejai, indiškas gintaras. Ši egzotiška linija suteiks jūsų plaukams žvilgesio, atpalaiduos ir pamaitins jūsų plaukus tiek iš vidaus, tiek iš išorės. I.C.O.N. juos naudoja plaukų transformavimui, nualintus, pažeistus plaukus prikelia naujam gyvenimui. Plaukai tampa šilkiniai, lengvai valdomi ir blizgantys. Dabar kai pilnai išsiaiškinome, kad su Indija šį plaukų linija turi tik bendrą pavadinimą ir Indijoje dažniausiai plaukų priežiūrai naudojamus ingridientus, galime pereiti pagaliau prie įpakavimo.

Tiesą sakant, aš laukiau labai gražios Indiškos dėžutės, kaip buvo pavaizduota nuotraukose, tačiau mano rankose tik stiklinis aliejaus buteliukas. Jis labai kokybiškas, matosi, kad produktas vertas dėmesio. Aliejus su pipete, naudoti paprasta, aš specialiai padariau nuotrauką parodyti jums, nes tokį stebuklą matau pirmą kartą, logiška, kad produktas pagamintas JAV, todėl viskas būtent taip. Matome apsauginę gumitę prie aliejaus buteliuko kaklelio, wow, tikrai likau sužavėta. Šita gumitė apsaugo pipete nuo aliejaus perteklių. Super, tikrai įvertinau.

Aš labai mėgstu Indiškus kvapus, todėl aliejaus kvapas man patiko, jis tikrai stiprus, tačiau be galo malonus. Konsistencija labai tiršta, užtenka vien vieno paspaudimo ant mano plaukų. Kaip aš naudoju India aliejuką: ant šlapiu plaukų tam, kad plaukus būtų lengviau iššukuoti, ant sausų - kad sutramdyti garbanas. 

Aliejus gerai maitina ir vizualiai pagerina plaukų būklę, po naudojimo plaukai labai švelnūs, lengvai šukuojami ir labai gražiai blizga. Svarbiausias dalykas - nepadauginti, todėl rekomenduoju tepti aliejuką tik nuo ausų, taip jis neapsunkins plaukų šaknų.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad man labai patiko šis aliejukas, smagu, kad sudėtis iš geresnių, dar geriau praktiškas įpakavimas, be galo malonus kvapas ir poveikis mano sausiems plaukams. 

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig