2016 m. kovo 2 d., trečiadienis

"ECODENTA" GAIVI DRĖKINAMOJI DANTŲ PASTA


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mano pasakojimas apie Ecodenta dantų pastą. Aš jau seniai nenaudojau tokio tipo pastų (mėtinio skonio), todėl tikrai apsidžiaugiau gavus Ecodenta naujieną tetstavimui.




Gaivi drėkinamoji dantų pasta su hialurono rūgštimi ir mėtų aliejumi skirta sveikai burnos gleivinei palaikyti. Tyrimais įrodyta, kad dėl pažangios veikliosios medžiagos hialurono rūgšties veikimo burnos ertmė yra efektyviai drėkinama bei labiau apsaugoma nuo įvairių sudirgimų. Dantų pasta šalina apnašas ir  suteikia ilgalaikį ypatingos gaivos pojūtį. Kalident stiprina dantų emalį ir užpildo jo mikroįtrūkius. Vaikams iki  6 metų naudoti žirnio dydžio kiekį, stebėti, kad nenurytų. Jeigu vartojami produktai, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba savo gydytoju. Patikrinta odontologų.
 

SUDĖTIS

Aqua*, Hydrated silica*, Glycerin*, Sorbitol*, Calcium Hydroxyapatite*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Aroma (Limonene), Titanium Dioxide, Xanthan Gum*, Hydrolyzed Hyaluronic Acid*, Cellulose Gum*, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Mint Oil*, Sodium Benzoate*, Potassium Sorbate*, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
* - 97 % ekologiškų ar natūralios prigimties komponentų.
Sudėtyje yra 0,25% natrio fluorido (1136 ppm F-)

Talpa: 100 gr.

Kaina: 2,89 EUR

Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Jeigu patinka stiprūs mėtiniai dantų pastos skoniai, ši dantų pasta tikrai jums patiks. Skonis - vos vos saldžios mėtos, kiek neįprasta, tačiau man, asmeniškai, per stipru, o gal aš jau atpratau. Tačiau mėtinis skonis po geros minutės jau ne toks stiprus. Dantų pastos įpakavimas gražus, sidabrinis, labai stilingai atrodo vonios kambaryje. Man labai džiugu, kad prekė pagaminta Lietuvoje, kaip sakoma "rinkis prekę Lietuvišką", todėl tikriausiai Lietuvos gamintoju atžvilgiu aš nesu pilnai objektyvi. 
Ecodenta pasta valo dantis labai gerai, nepasakyčiau, kad švelniai, tačiau nedirgina lūpų ir odos. Aš esu agresyvios dantų pastos barometras, jeigu pasta per stipriai valo dantis, mano lūpos labai išsausėja, o lūpų kampučiai skilinėja. Tai tokia pašalinė reakcija, tačiau su Ecodenta tokio niekada nebūna, pastos tikrai labai geros, tačiau mano mėgstamiausia iki šiol su cinamonu, šita gera, tačiau neišskirtinė. Iš kitos pusės,  geros mėtinės pastos irgi reikia į kiekvienus namus, į kiekvieną vonią.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig