2016 m. kovo 24 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.03.24


Nusprendžiau, kad šį Beauty Talk rubriką būtina turi puošti mūsų nuotrauką, o kodėl gi ne? Aš pastoviai ieškau Fasion iliustracijų pirmai nuotraukai, o per Mados Infekcija pavyko padaryti asmenukę kartu. Smagu, kad mes visos susidraugavome, tačiau vienintelis minusas - vis riečiau matau grožio blogeres, merginos, kur jus? Kviečiu kartu gerti kavą, ir skaityti geriausių Lietuvos mados ir grožio blogerių įrašus.




Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo Darjos įrašo apie Moscow fashion week, labai daug gražių Maskvos vaizdų ir madingų parduotuvių, Tiesą, Darja atnaujino savo blogo dizainą ir turi naują blogo adresą, todėl įrašom į mėgstamiausius.


Pavasaris laikas atnaujinti savo drabužinę, Mažena džiaugiasi savo naujas auksinės spalvos bateliais. Pritariu, tai tikrai pavasario hitas.


Tobulas Simonos drabužių derinukas ir makiažas. išduosiu paslaptį, makiažą dariau aš, manau mums gavosi labai gerai, o aš dar tobulinsiu savo įgūdžius ir žinias šitoje sferoje.


Innos pasirinkimas pinktadieniui baltos spalvos trumpi kailiniai ir džinsai, juk penktadienis arčiausiai savaitgalio, galima leisti sau truputį daugiau, suplėšyti džinsai? why not?


sveikiname Sandros blogą "Kur mano raktai" su 7-ių metų gimtadienių, linkite ilgiausių metų ir kūrybiškumo, daugiau ekperementų ir įdomių įrašų. Aš vis galvoju, kad aš labai ilgai jau rašau savo blogą, bet iki Sandros man tikrai dar labai toli.


Martina, labai laukiam tavo naujų įrašų bloge, net neįsivaizduoji kaip pasiilgome. Aš kažkada sakiau Martinai, kai skaitau jos blogą, girdžiu net jos balsą, ant tiek tas blogas asmeniškas ir nuoširdus. Noriu tavo balsą girdėti nors kartą per savaitę, o kol kas daugiau naujienų blogo facebook'e.


Žinote, kas yra smagu, kad visur jau pavasaris, o Lietuvoje žiema. Enrika, aš tau labai labai pavydžiu, nes tu gali išeiti su bateliais, aš kai išėjau po Mados Inkecijos su aukštakulniais supratau, kad ne vietoje ir ne laiku aš jos užsidėjau, sniego buvo iki kelių.



Na kokios tobulos naujos kolekcijos ANNY nagų lakų spalvos, noriu turėti visas, ir nesvarbu kad mano servantas jau plyšta nuo kosmetikos priemonių. Garbielės bloge dar dvi tobulos spalvos: ryškiai rožinė ir Happy Birsday blizgučiai (comfetti glam)


O štai Karolinos pavasariškas manikiūras, spalva tiesiog pasakiškai tobula, nežinau, ar taip galima pasakyti, bet grįžus į Lietuvą bėgsiu į parduotuvę nusipirkti, deja, dar negaliu apsispręsti, šitą atspalvį ar matinį.



Pasirodo, Dr. hauscha tai ne tik veido priežiūros priemonės, bet ir dekoratyvinė kosmetika. Plačiau skaitome Grožio gurmanės bloge.


Kotrynos kosmetinėje gyvena rožės, aš jau seniai žiūriu į šitą Body shop kolekciją ir vis galvoju, na kodėl man jie nesiunčia produktų testavimui? Noriu rožių, daug rožių. Kotryna savo blogo skaitytojams pasakoja apie The Body shop British Rose kūno sviestą


Su vieną Lush veido kaukę aš iš parduotuvės išeiti negaliu, Lush man reikia viskuo, absoliučiai viskuo. Ką parduotuvėje išsirinko Eva skaitome jos bloge.


Kas geriau, antakių pieštukas ar šešėliai? Priklauso tik nuo jūsų, aš labai sėkmingai naudoju ir tą ir tą variantą, kartais net kartu. Patricija atrado Hi impact brow paletę, spalvos paletėje atrodo labai keistai, tačiau pirmoji rezultato nuotrauka man labai patiko, būtent taip ir piešk antakius, atrodo super.


O gal antakiams užtenka tik antakio gelio? Mano antakiams tikrai ne, nes formą reikia koreguoti, o jeigu jūsų antakiai atrodo tobulai, kodėl gi ne?



gėlėtos kosmetinės bloge atsiliepimas apie Gosh šešėlių paletę, kaip gražiai atrodo atspalviai, aš apie savo turimą paletę jau užmiršau, reikia nueiti iki servanto ir ištraukti, tokios violetinės spalvos labai tinka pasitikti pavasarį.


Man labai patinka grožio dėžutės, ypač tos, kurių į Lietuvą nesiunčia. Taip, rašiau, kad jau pilnai prisivalgiau, taip, suprantu, kad galima nusipirkti tai, ko tikrai reikia, bet pamačius Indrės nuotraukas supratau, noriu 'grožio staigmenos'


Bloge Natūralus ID radau atsiliepimą apie H&M ekologiškas veido kaukes, labai seniai laukiau šios kolekcijos parduotuvėje, nesitikėjau taip greitai rasti atsiliepimą. esu bandžius kaukes ant rankos parduotuvėje, kažkaip įspūdžio nepadarė, nusipirkti neužsimaniau.


Tęsiant H&M kosmetikos temą, skaitome Juodosios Plunksnos bloge atsiliepimą apie kūno dulksna Carribean Crush.


Ir dar vienas atsiliepimas, šį kartą Salomėjos bloge, apie akių pieštuką. Tiesą sakant,negalvojau, kad spalva bus tokia pigmentuota, būtinai apžiūrėsiu siūlomus atspalvius parduotuvėje, ačiū labai už rekomendaciją.

Tokia buvo mūsų savaitė,

Ačiū, kad skaitote,




















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig