2016 m. kovo 24 d., ketvirtadienis

Oriflame „HairX CC“ kremas gražinantis plaukus


Aš vakar beveik visą dieną dariau neparašytų kosmetikos priemonių nuotraukas, o kas gali žinoti, gal atsiras laisvą minutę atsiliepimui. Ir nepatikėsite, atsirado, kelias nuo Vilniaus iki Talino užima beveik devynias valandas, važiuoju su Ecolines, tai buvo geriausias kainos ir kokybės santykis, internetas yra, kodėl gi nepasinaudoti proga ir neparašytu įrašo bloge? Tikriausiai labai nustebsite, tačiau oficialus Tallinn Fashion week rėmėjas yra Oriflame, o modelių plaukais rūpinasi GHD. Todėl aš nusprendžiau pradžioje papasakoti apie Oriflame CC kremą plaukams (o jeigu paprasčiau, tai pienelis kuris puoselėja plaukus).




10 viename kreminis purškiklis, kurio nereikia nuskalauti su Omega kompleksu ir 6-Gingerol, kad padėtų drėkinti, apsaugoti, stiprinti plaukus ir rūpintis galvos oda. Naudok po plaukų džiovinimo arba bet kada, kai nori, kad plaukai iš karto gražiai, sveikai atrodytų.

Talpa: 150 ml.

Kaina: 9,99 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Aš manau, kad pieneliai plaukams žymiai geresnis pasirinkimas, negu purškikliai, kurių sudėtyje pirmoje vietoje alkoholis. Oriflame plaukų CC kremas, tai tirštos konsistencijos purškiamoji priemonė plaukų priežiūrai. Spalva balta, kvapas malonus, silikonai beveik nesijaučia,  sudėtis nėra natūrali, tačiau iš Oriflame to laukti manau ir nereikia, mane labiau domina poveikis ir rezultatas. Aš nerekomenduoju purkšti pienelį (CC kremą) ant plaukų šaknų, nes pienelis gali labai riebinti plaukus. Naudoti reikia labai saikingai, aš purškiu tik ant plaukų galiukų, arba keli papurškimai ant rankos ir tada pereinu per visą plaukų ilgi paliekant šaknis nepaleistus. Po naudojimo plaukai švelnesni, nepraranda apimties, lengviau šukuojami ir gražiau blizga, taip, vizualiai net galiukai atrodo padoriau (aš naudoju CC kremą ant šlapiu plaukų prieš pat džiovinimą). Taip pat aš tepu kremu plaukų galiukus baigiant formuoti plaukus, būtent tada atsiranda tas vadinamasi 'sveikų plaukų' vaizdas. Vienintelis minusas - CC kremas neapsaugo plaukų nuo karščio, jeigu apsaugotų, būtų tikrai super priemonė.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig