2016 m. kovo 25 d., penktadienis

Lancôme LA VIE EST BELLE FLORALE


Aš jau sakiau ne vieną kartą, kad pavasaris laikas atsinaujinti, būtent todėl pavasariui dauguma kompanijų išleidžia gaivesnius, gėlinius kvapus. Mano rankose mano senoji svajonė  Lancôme LA VIE EST BELLE. Mano kosmetinėje gulėjo kelių šio kvapo mėginukai, naudojau labai saikingai ir prie progos, dabar mano pavasaris (nors jo dar nesimato) kvepia nuostabiu gėlių kvapais: labai švelnios ir vos jaučiamos damaskinės rožės, apelsinų žiedai, vilkdalgiai ir rausvieji pipirai.




Gamintojo aprašymas:


Pirmoji aromatingosios kvepenės interpretacija iš Lancôme La Vie Est Belle L’Eau de Toilette Florale
La vie est belle atverčia švarų kvapų istorijos puslapį ir iš naujo interpretuoja savo legendinį Eau de Toilette. Tai aromatingoji kvepenė – gėlė, simbolizuojanti išmintį.
Nepaprastai ilgai išliekantis Eau de Toilette Florale dvelkia dar nepatirtu gėlių subtilumu ir tauriausiais gamtos aromatais.
Išskirtiniai La vie est belle L’Eau de Toilette Florale buteliukai – Catherine Krunas sukurta originali vizija. Krištolinis išlenkimas kaip niekada ryškus ir švytintis – švelnus trapumas, pasiruošęs kilti į skrydį. Naujoviškas, subtilesnes linijas išryškina baltas, mirguliuojantis organzos kaspinas – tai duoklė gėlių aromatui. Ši lengvučių sparnų aliuzija buteliuko siluetui suteikia žaismingumo ir simbolizuoja laisvę. Gaivus ir švytintis rausvas eliksyras – elegantiškas prisilietimas prie koncentruotos laimes.

Kvepalų natos:
Viršutinės natos: bergamotės / rausvieji pipirai / kriaušės / frezijos / juodųjų serbentų pumpurai.
Pagrindinės natos: arabiniai jazminaičiai / apelsinmedžių žiedai / damaskinės rožės / našlaitės.
Apatinės natos: vilkdalgiai / pačiuliai  / pikantiškos natos.



Talpa: 50 ml.

Kaina: 69,95 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt ir www.kristiana.lt

Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Lancôme LA VIE EST BELLE FLORALE skirtas pavasariui, tai mano mėgstamų gėlių puokštė, tai gamta, kuri prabunda po sniego ir šalčio, tai nauja gamtos gyvenimas ir ciklas. Kvepalų kūrėjai Anne Flipo и Dominique Ropion.
Aš labai mėgstu saldesnius kvepalus, kurie kvepia arčiau kūno. Patikėkite, man atrodė kad Lancome irgi kvepia labai subtiliai, tačiau manęs visi pastoviai klausinėja, kas čia pas tave per naujas nuostabus kvepalų aromatas ( na logiška, ko dar galima paklausti beuaty blogerės?). Aš jau kvapo ant savęs nejaučiu, bet aplinkiniai svaigsta nuo jo. Tikrasis laimės ir džiaugsmo aromatas. Jeigu keliais sakiniais aprašyti kvapą, tai mano mėgstamiausių gėlių puokštė: irisai, damaskinės rožės, baltos gėlės (apelsinmiedis, jazminai, frezijos).
Papurškus ant rankos jaučiasi pavasario gaivumas, kuris pereina į juodųjų serbentų saldžios uogienės kvapą, kvapas stiprėja ir tampa kiek saldesnis, tačiau po kelių minučių jau pagrindiniu smuiku groja irisai ir švelnios, ką tik nupjautos damaskinės rožės perpintos su apelsino žiedais.
Kvapas ant kūno laikosi be galo ilgai, nors tai  ir pavasario (florale) versiją, aš kvapą jaučiu apie geras penkias valandas, plaukuose kvapas išsilaiko iki kitos dienos. Kvapas tikrai patiks toms, kam pagrindinė kvapo versija buvo per sunki ir per saldi. Rekomenduoju išbandyti, tegul jūsų pavasaris kvepia džiaugsmu ir baltomis gėlėmis.


PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig