2016 m. kovo 25 d., penktadienis

Oriflame The ONE Long Wear nagų lakas (spalva Black Noir) ir Base and Top Coat


Labas rytas, mano brangieji, šiandien aš atsikėliau kaip niekada anksčiau, nes sunku ir neįprasta miegoto ne savo lovoje, o dar norisi kaip įmanoma daugiau viskuo pamatyti, laiko stoka veikia, todėl bandysiu išsimiegoti namuose. Kas dar nežino, aš Taline, dalyvauju Tallinn Fashion Week. Pradėsiu nuo to, kad vakar man pavyko apsilankyti Back stage, pamatyti kaip rado makiažus ir šukuoja modelius, pagrindinis šio renginio rėmėjas yra Oriflame. Šiandien mes šnekėsime apie juodos spalvos nagų laką kuris atrodo tobulai jau po vieno sluoksnio.


Gamintojo aprašymas:





Ilgai išliekantis puikiai dengiantis naujausių atspalvių nagų lakas. Su „Expert“ geline technologija, kad lygiai padengtumėte. Neskilinėjanti ir neblunkanti spalva. Plačiu „High Definition“ šepetėliu tiksliai užtepsite laką.

Talpa: 8 ml.

Kaina: 6,50 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:





Rezultatas:






Mano nuomonė:

Aš neseniai galvojau, kokios spalvos nagų lakas mano mėgstamiausias? Labiausiai mėgstu raudonus ir tamsius atspalvius, sutinku, tokias spalvas dar reikia mokėti gražiai užlakuoti, tačiau aš tai daryti moku gerai, todėl tai nėra problema. Manau paslaptis slepiasi plokščiajame lako teptuke, kuris leidžia nulakuoti nagus tiksliai ir prie pat odelės. Galiu pasakyti tik tiek, kad nagų lakų linijos kokybę galima tikrinti pagal juodos spalvos nagų laką, jeigu jis geras, gamintoju galima pasitikėti. Oriflame juodos spalvos nagų lakas tobulas, man užteko vieno sluoksnio tobulam rezultatui. Spalva labai pigmentuota, dengiasi lygiai ir be dryžių, išdžiuvo po gerų dešimties minučių. Base and Top Coat man patiko mažiausiai, nes lakuojant kaip lako pagrindą lakas lyg tai užsikabina, reikia laukti kol vis visiškai išdžius, o kaip viršutinis sluoksnis jis tobulas, suteikia 'stiklo' efektą, būtinai išbandysiu su Kalėdinės kolekcijos nagų lakais su blizgučiais, manau rezultatas bus tikrai vertas dėmesio, nes aš dar tikiu, kad geriausiai naudoti vieno gamintojo nagų priežiūros priemones.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig