2016 m. kovo 25 d., penktadienis

Kosmetinė su savimi, Talinas


Šiandien Taline nedarbo diena, visi jau ruošiasi Velykoms, todėl pusryčiai viešbutyje nuo 8 val, nusileidus į apačią supratau, tai teks dar palaukti, todėl grįžau vėl prie blogo rašymo. Labai noriu atlaisvinti vietos telefone naujoms nuotraukoms, todėl skubu papasakoti apie tai, kas buvo suplanuota dar prieš kelionę. Viena iš įdomiausių temų, kosmetinė su savimi. Čia veikia du pagrindiniai kriterijai: funkcionalumas ir mažas svoris,super, jeigu tai mini įpakavimas, užima labai mažai vietos.

Pradėsime tikriausiai nuo pat pradžios, t.y. nuo kūno ir veido priežiūros priemonių:


Aš pastoviai perku Lush dušo želės mažus įpakavimus, todėl jie puikiai tinka kelionėms, sveria mažai, naudoti patogu. Su manimi pastoviai keliauja Rose Jam dušo želė ir kūno plytelė Pearl, kvapas stiprus rožių, gerai maitina ir drėkina kūno odą, aš dar pasiėmiau su savimi Lush Ro's argan kūno balzamą, man jis pakelia nuotaiką, atrodo kaip mažai reikia iki pilnos laimės.

Nėra nieko geriau už vyriškus Old Spice dezodorantus, naudoju pastoviai, nes lakstymas po piestą kvepiant prakaitu ne mano pasirinkimas. Merginos skirtos priemonės fainos, tačiau nudažo drabužius, o čia permatomas gelinis variantas, Whitewater kvapas ne toks jau ir vyriškas.

Dessata plaukų šepečiai užima minimaliai vietos, gerai iššukuoja mano plaukus, aš pastoviai jas turiu savo rankinėje.

Jeigu žinočiau, kad viešbutyje yra kelioninis skutimosi rinkinukas (būtinai parodysiu nuotrauką) neimčiau Venus, kol kas jis lieka nepanaudotas iki kelionės į Rygą.


Veido priežiūrą sumažinau iki pat minimumo, nes labai norėjau pasiimti dar vieną sijoną ir batų porą.
Veido valymų tikrai pasirūpins Pobling šepetys kartu su Kiehl's prausikliu. Man Kiehl's kiek pasausina odą, tačiau jo įpakavimas mažiausias mano vonioje, būtent tas aspektas ir nugalėjo. 

Vakare kosmetikai nuvalyti aš pasiėmiau Korres veido valymo pienelį, kuris nuvalo makiažą net nuo akių (mano pasirinkimas paprastas Lancome blakstienų tušas, kuris nusivalo lengvai, taip aš sutaupiau vietos, nes reikėtų imti vandeniui atsparios kosmetikos valiklį).

Juvena veido kremas tinka naudoti ir dienai ir nakčiai, gerai atgaivina veidą, maitina ir nekemša porų. Po naudojimo nakčiai veidas labai gražus, lygus ir pailsėjęs.

La prairie White caviar paakių serumo mėginukas, taupiau tokiems svarbiems kelionėms, nes jis apimirksniu atstato paakių odą, raukšlių nesimato, oda atrodo labai gaiviai, tačiau kaina, kokia kosminė kaina. kas belieka? Mėginukai.

Batiste sausas plaukų šampūnas irgi pastoviai keliauja su manimi, esmė ne tame, kad plaukai susiriebaluoja, greitai esmė tame, kad ne visada yra laiko juos išplauti ir sušukuoti. Vakar vėlavo autobusas, todėl vakarui turėjau susiruošti vos per dvidešimt minučių, plius persirengti. Įsivaizduojate kokiu tempu aš tai dariau? Tikrai Batiste šampūnas mane išgelbėjo.



Šnekant apie dekoratyvinės kosmetikos pasirinkimą, jau iš karto žinojau, kad pasiimsiu su savimi The Balm of Your Hand paletę, nes ten yra beveik viskas ko reikia tobulam makiažui atlikti, plius lūpų blizgesys ir raudonos spalvos matiniai lūpų dažai. 
Kontūravimui pasiėmiau BellaPierre paletę, daugybė atspalvių ne tik kontūravimui, bet ir makiažo fiksavimui.
Man labai patinka kaip L'oreal True Match kreminė pudra atrodo ant mano veido, todėl jeigu reikia tobulai gražių nuotraukų ir ilgai išliekančio rezultato, ji keliauja su manimi.
Aš specialiai pasiėmiau UD Smokey paletę, nes jeigu daryti greitą makiažą, tai juodos ir pilkos spalvos šešėliai, būtent šį paletė tinka idealiausiai.
Akių makiažams naudosiu UD makiažo pagridą, taip šešėliai išsilaiko labai ilgai.
Antakiams naudosiu Beautiful Brows šešėlį ir essence Camouflage maskavimo priemonę
Maybeline gelinis akių pavedimas irgi mano naujas atradimas, vakar nebuvo laiko, tačiau manau šiandien pravesiu labai gražią ir tikslią liniją.
PUPA Matt Fluid tokios pats spalvos, kaip ir mano mažas rankinukas. Man taip patinka šitie matiniai blizgiai, kad aš net rankinuką derinu prie lūpų dažų spalvos.


Kaip ir žadėjau Jessup šepetėliai keliauja su manimi, labai noriu išbandyti ir įvertinti kokybę.


Nežiūrint į tai, kad lagamine vietos jau beveik nebuvo, pasiėmiau savo mėgstamas Davines Oil plaukų priežiūros priemones, pasiimčiau Love plaukų balzamą, tačiau neatrodo kad jis skirtas transportavimui. Rizikuoti aš nenorėjau.


GHD Platinum tiesintuvas mano naujoji meilė, užtenka vos kelių minučių ir tobula šukuosena jau yra, aš jau greitai parodysiu įvairius plaukų šukavimo variantus naudojant būtent GHD tiesintuvą.

Be St. Moriz savaimio įdegio ptirmonių apeiti neįmanoma, todėl jie irgi keliauja su manimi, visiškai baltai kaip sūris aš būti nenoriu.

Kosmetikos priemonės kurios netilpo į pagrindinę nuotrauką:

Dior Forever kompaktinė pudra guli mano rankinėje, mini įpakavimas idealiai tinka koreguoti makiažą dienos metu.
Anastasia Beverly Hills bespalvis antakių gelis ilgam u-fiksuoja antakių formą.
Lancome tobulas blakstienų tušas padaro mano blakstienas labai ilgiais, palyginus su UD nusiplauna lengvai.

PUPA žalios spalvos maskuoklis slepia mano raudonį ir koreguoja veido atspalvį.
Eylure priklijuojamos blakstienos atrodo labai natūraliai ir gražiai, vakar priklijuoti nespėjau, turėsiu galimybę šiandien reabilituotis.

Tokios priemonės keliauja su manimi, suprantu, kad kelionė labai trumpa, bet niekada nežinai ko prireiks, todėl aš stengiuosi pasiimti kaip įmanoma daugiau variantų tobulam makiažui atlikti.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig