2016 m. kovo 25 d., penktadienis

Tallinn Fashion Week (pirmoji diena ir įspūdžiai)




Mano Instagrame jau pilna nuotraukų ir video iš Tallinn Fashion Week, tačiau nusprendžiau įkelti kelias nuotraukas į blogą. Aš laukiu oficialių nuotraukų, nes kaip nesistengčiau, vistiek kaip profesionalus fotografas fotografuoti nemoku. Bet pirmam įspūdžiui susidaryti bus tikrai smagu ir faina pažiūrėti.




Pradėsiu tikriausiai nuo to, kad Taline anksčiau Mados savaitė buvo kaip ir pas mus, vieną kartą per metus, tik rudenį. Šiais metais TFW švenčia 10 metų jubiliejų ir gali pasigirti pristatymais rudenį ir pavasarį. Jeigu pas mus tai grandiozinis renginys, kur parduodami bilietai, susirenka be galo ir krašto daug žmonių, fotografu ir spaudos, čia viskas labai kukliai. Smagu, kad spaudai paliktos pirmos vietos, smagu kad yra galimybe fotografuoti ir filmuoti.  Noriu pabrėžti, kad blogeris yra spauda, jis irgi sėdi pirmoje eilėje, ne taip kaip pas mus, kur gavai vietą, o jeigu negavai reikia stovėti.



Tikriausiai noriu pradėti pasakojimą nuo vietos, kur vyksta pristymai, tai senoji elektrinė, kuri buvo perdaryta į galeriją, ten labai daug salių, vyksta parodos ir pasirodymai. Savotiškas gaminklinis stilius, bet man patiko nerealiai.



Merginos man pasakojo, kad dažnai modeliai eina šitais laiptais, gražiausiai čia atrodo vakarinių ir prabangių suknelių pristatymai, žadėjo atsiųsti nuotraukas, aš jums būtinai parodysiu.


Nerealiai graži erdvė ir fantastiškas apšvietimas


Backstage su Oriflame ir Kevin.Murphy









Tallinn Fashion Week atidarė Althea by Thea Pilvet www.althea.ee





Denim Dream man patiko mažiausiai, kolekcija tikrai skirta nešiojimui ir patiks jaunimui, praktiška, spalvota ir jaunatviška. www.denimdream.com


Mano favoritai Iris Janvier, žiūrime video instagram puslapyje (www.iris-janvier.com)









Ir pabaigai tobulų vakarinių ir vestuvinių suknelių kolekcija Liina Stein (www.liinastein.ee)







Jeigu trumpai, tokia buvo Tallinn Fashion week pirmoji diena, aš nekantriai laukiu oficialių nuotraukų kad parodyti jums.

Viskas, bėgu į miestą, aš niekada nebuvau Taline, o čia šalia net du dideli prekybos centrai ir Senamiestis. Viskas labai arti, todėl bandysiu pamatyti kaip įmanoma daugiau, ir savaime suprantama, padaryti daugiau nuotraukų.

Geros dienos,



























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig