2016 m. kovo 26 d., šeštadienis

Talinas. Antroji diena, shopingas


Savaime suprantama, ne dėl parduotuvių važiavau į Taliną, tačiau pamačius priešais viešbutį du didelius prekybos centrus velniškai apsidžiaugiau ir nusprendžiau iš pat ryto apžiūrėti siūlomą asortimentą ir kosmetikos stendus. Labai trumpai pasakoju ką pamačiau, kaip visada labai daug nuotraukų, na nemoku aš kitaip.




Tallink City Hotel,  apie kurį aš irgi planuoju papasakoti yra pačiame miesto centre, kaip aš jau sakiau, be galo daug prekybos centų aplinkui, todėl viešbučių aš likau be galo patenkinta. Iki Mados Show vietos vos dešimt minučių pėsčiomis, o iki Senamiesčio apie penkiolika.



PC Viru du pirmieji aukštai parduotuvės, trečiame didžiausias Baltijos šalyse knygynas, o paskutiniame -Sporto sale.

Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad Estijos žmonės kiek turtingesni, tačiau vertina patogumą labiau, nei prabangą. Čia naujesnės mašinos, daugiau nišinių kvepalų parduotuvių ir brangesnė kosmetika. 


Užėjus pamačiau Creme de la Creme nišinių kvepalų parduotuvę, žinau, kad parduotuvės yra tik Vilniuje ir Kaune, pasirodo yra ir Taline.

Čia pat ir Viktoria Secret kosmetikos ir aksesuarų stendas, kainos įprastos, nieko stebuklingo nepastebėjau, man atrodo oro uostose dar kiek brangiau.




Kaubamaja parduotuvė tai kažkaip kaip mūsų Kristiana, užeiname apsižvalgyti. 


Iš karto matau labai didelį MAC stendą, bet viskas atrodo taip, kaip ir pas mus, nieko ypatingo aš tikrai nepamačiau, čia ilgai nesustojame ir judame toliau



O čia aš jau nustebau ir niekaip nesuprantu, kodėl Lietuvoje L'oreal stendai atrodo kitaip jei Estijoje?




Pastebėjau labai daug nišinių kvepalų, nuo Sege Lutens iki  Amouage, bet yra ir visiškai nematytų



Aš anksčiau pirkdavau www.ebay.com Korėjietišką kosmetiką, bet Estijoje parduotuvėje galima rasti ir Mizon ir Missha ir dar daug visokių Korėjietiškos kosmetikos variantų. Kainos nėra mažos, internetu pirkti pigiau, bet reikia laukti kol atkeliaus, o čia viskas vietoje




Aš laukiu nesulaukiu, kada pas mus atsidarys Kiehl's parduotuvė, o kol kas nuotraukos iš Talino, aš Rygoje padarysiu žimiai daugiau nuotraukų ir virtualų turą



The Balm galima apžiūrėti gyvai...


Estiška natūrali kosmetika, žinau, kad Lietuvoje yra stendas Asorti parduotuvėje:


Tokio gražaus Lancome stendo aš pas mus nemačiau, čia viskas atrodo absoliučiai kitaip





Na ir pabaigai kelios jau pavasariškos vitrinos:




Taip, yra dar ZARA (man asortimentas kiek panašus, bet visgi kitoks), Mango (absoliučiai tas pats), H&M, Denim Dream ir dar daug kitų parduotuvių, kainos yra identiškos, todėl dėl drabužių čia važiuoti tikrai neverta. Labai gaila, kad jau turiu išvažiuoti, nes mačiau labai mažai, bet tai labai gera proga sugrįžti.




































SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig