2016 m. kovo 26 d., šeštadienis

Bioderma Atoderm Crème parfumée Intensyviai drėkinantis kremas


Labas rytas, mano brangieji, bloginti neplanavau, tačiau Taline viskas vyksta labai sklaidžiai, apie 11 valandą vakaro visi jau eina drąsiai namo po pasirodymų. Aš net nespėju pavargti, todėl padarius namuose neparašytų kosmetinių priemonių nuotraukas, galiu bloginti. Man paprasčiau tai daryti iš ryto, nes šiandien autobuse aš noriu žiūrėti pro langą, tiesiog sėdi ir žiūri pro langą, taip smagiau ištverti visas 9 valandas. Aš jau pasakojau bloge apie Bioderma naujieną, dušo aliejų, tačiau man vis gi norėjosi pasitepti kremu, šventai tikiu, kad vieno gamintojo kosmetikos priemonės veikia geriau, todėl mano rankose Bioderma intensyviai drėkinamasis kremas sausai kūno odai.




Sustiprina odos barjerą ir sukuria apsaugą nuo dirginamųjų veiksnių. Malonaus kvapo ir lengvos tekstūros. Skirtas veidui ir kūnui prižiūrėti.
Vertingi atkuriamieji „Atoderm Cream Parfume“ ingredientai sustiprina odos barjerą ir sukuria apsaugą nuo dirginamųjų veiksnių. Papildytas maitinamosiomis medžiagomis šis kremas apsaugo odą nuo vandens netekimo, taip užtikrindamas odos drėgmės balansą. Jau po pirmojo panaudojimo oda puikiai sudrėkinama, padidėja jos atsparumas, atkuriamas švelnumas ir elastingumas.

Talpa: 500 ml.

Kaina: 12,74 EUR

Įpakavimas:










Mano nuomonė:



Mano nuomonė:


Kaip aš jau sakiau, mano kūno oda tragiškai išsausėjo, tikriausiai veikia pavasaris, stresas ir vitaminų trukumus. Taip, vitaminus jau gėriu, tačiau rezultato reikia čia ir dabar. Na kur eisi su pleiskanotom kojom? Aš jau pasakojau bloge apie Bioderma dušo aliejų, tačiau man drėkinimo bus vis dar per mažai, norėjosi dar ką nors užtepti. 
Tikriausiai noriu pradėti nuo įpakavimo be galo patogus ir apgalvotas, su dozatoriumi. Manau labai geras santykis tarp talkos ir kainos, todėl tokį kremą gali naudoti visa šeima, didelis minusas - neįmanoma pasiimti su savimi. Logiška, kad keliaujant, keičiasi ir klimatas, ir oro sąlygos, todėl prognozuoti kaip tai veiks odą beveik neįmanoma, tokį kremą labai norisi pasiimti su savimi, bet jis užima pusė lagamino. Aš kažkaip nepastebėjau mažesnių Bioderma kelioninių priemonių įpakavimų vaistinėje. Kremas malonios tirštos tekstūros ir švelnaus gėlių kvapo. Tepti malonu, rankos tiesiog slysta per kūną. Mano praktikoje buvo kremų sausai odai, kurie buvo ant tiek tiršti, kad tepti buvo sunku. Bioderma šitoje vietoje tikrai pirmauja, kremas susigeria pakankamai greitai ir jaučiasi drėkinamasis poveikis. Aš naudoju kremą po vonios, drėkinamasis poveikis išsilaiko visą dieną.



PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig