2016 m. kovo 27 d., sekmadienis

Tallinn Fashion Week (antroji diena)


Nepatikėsite kaip keista, aš jau žiūriu Riga Fashion week dizainerių kolekcijas, o prisėdau parašyti apie Taliną. Dabar jau aiškiau matosi kiekvienos Mados savaitės Baltijos šalyse specifiką. Jeigu šnekėti apie Rygą, norisi pasakyti, kad tai "Ready to wear" mados savaitė, viskas labai apgalvotai ir skatinami pirkimai. Juokas juokais, tačiau iš karto galima nusipirkti tai, ką matai ant podiumo. Talinas - labiau europietiškas, kiek santūrus ir labiau prabangus. Aš drąsiai galėčiau pavadinti tai "Dress to Impress" fashion week, Lietuva - tai mada yra menas. Labai sunkiai įsivaizduojamas pritaikymas, pardavimai ir kolekcijos masinė prekyba.



Tačiau grįžtame į Taliną, čia jūsų laukia naujas ir labai talentingas dizaineris Katrin Aasmaa, kurios kolekcijos aš nelabai pastebėjau, tačiau visai mano dėmesys buvo skirtas lankeliams ir aksesuarams. Būtinai padarysiu tokį pat sau, nes ji yra tobulas. Mano plojimai jaunai dizainerei, kuri yra Meno akademijos studentė, tačiau taip gerai jaučia vyriško silueto subtilybes ir išskirtinumą.



Garbės žodžio, negalėjau nepasimatuoti šio dalyko... Atrodo pasakiškai, a ne?


Kviečiu dar kartą užsukti į BackStage, kur modelių makiažą atlieka su Oriflame kosmetika, modelių plaukai rūpinasi Kevin Murphy. Tiesą sakant, niekada nesu bandžiusi šio plaukų priežiūros brendo, bus puiki proga susipažinti iš arčiau.


Niekada negalėjau pagalvoti, kad naudojat Oriflame kosmetika galima atlikti modelių makiažus, stebuklas, tačiau nereali patirtis. dar vienas labai didelis ir svarus pliusas Talinui už atvirą makiažo zoną, kiekvienas gali pažiūrėti kas ir kaip vyksta.








Bet grįžtame prie dizainerių ir jų kolekcijų, dar viena įspūdinga kolekciją, tačiau šį kartą aš pastebėjau ne tik plaukų papuošalus, bet ir drabužius. "Embassy of Fashion by Ketrin Bechmann" užkariavo mano širdį. Labai patiko ilgos, gražios, stilingos aksominės suknelės, be galo patiko medžiagų ir spalvų pasirinkimas, manau eleganciją turi savo vardą, tai Embassy of Fashion.






Nuo Mammu Couture kolekcijos širdis plaka kiek stipriau nei įprastai, moters grožis ir subtilus moteriškumo jausmas kiekvienos kolekcijos detalėje. spalvos - nuo švelnių rožinių, pastelinių nude, iki griežtų juodų. Labai rekomenduoju apžiūrėsi kolekcijos nuotraukas pagrindiniame internetiniame puslapyje. Manau tokia prabangi suknelė idealiai tinka bet kokiai išskirtinei progai.






Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad man be galo patiko, tai buvo nereali patirtis, manęs jau laukia Ryga, tačiau mano širdis lieka Estijoje, čia unikalūs ir išskirtiniai drabužių dizaineriai, kita atmosfera, kultūra ir kitas madingas siluetas.

Ačiū labai Tallinn fashion Week už galimybę tai pamatyti ir įvertinti,
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig