2016 m. kovo 3 d., ketvirtadienis

Beauty Talk Pavasaris 2016.03.03


Pagaliau priėjau prie "Beauty talk" rubrikos, keista, atrodo pavasaris atėjo, tačiau jo visiškai nesijaučia. Todėl bandysiu atrinkti tokius Lietuvos Blogerių įrašus, kad nors pas mus būtų gera nuotaika, daugiau spalvų, pozityvių emocijų ir naujienų. Kviečiu popietinės kavos kartu su mados ir grožio blogeriais.








Jeigu jau šiandien šnekame apie pavasarį, Beauty talk rubriką noriu pradėti nuo Ingridos įrašo bloge apie madingas manikiūro tendencijas, aš irgi švęsti pavasarį pradėjau nuo ryškios spalvos nagų lako.


Karolina jau nulakavo nagus pavasariškai, man irgi labai patinka mėlynos ir žalios spalvos nagų lakai, atrodo tikrai neįprastai, tačiau essence lako kokybė dažniausiai nuvilia.



Fashion Mantra bloge pasakojimas apie Lily Lolo kosmetikos priemones, labai daug girdėjau, tačiau dar nieko nesu išbandžius. manau reikia pradėi nuo lūpų blizgesio arba mineralinės pudros.



Nepriklausomai nuo sezono, veido valymas - pagrindinė gražios odos paslaptis. Man Uoga Uoga valomoji kaukė, nežiūrint į tragišką kvapą, labai patinka. Modestos bloge labai išsamus atsiliepimas.


Ekologiškas sviestas nuo strijų? kažkas naujo. Merginos, iki bikinio sezono liko vos 3 mėnesiai, tikrai verta susimąstyti.


Apie savaimio įdegio kremus galima šnekėti valandų valandas, tačiau faktas, kad jie suteikia malonios rudos spalvos kūnui, juk nesinori pavasarį pasitikti baltu kaip sūris kūnu. Sutinku, Dove viena ir geriausių ir pigiausių priemonių rinkoje.



Aš savo bloge pasakojau apie India aliejuką plaukams, o Patricijos bloge galima rasti atsiliepimą apie plaukų šampūną ir balzamą, man buvo tikrai labai įdomu perskaityti, bet kol kas ištikima Davines.




Jeigu mes dar laukiame normalaus pavasario, Kotrynai jau vasara. O ką, toks jos pasirinkimas ir viskas, aš visada 'už'


Maženos tobulas šilkinis rankos papuošalas, aš irgi labai tokio NORIU, net labai, labai. reikės būtinai nusipirkti.




O štai toks buvo Darjos vasario mėnuo, man labai patinka Darjos nuotraukos ir drabužių derinukai, o Jums?


Nors jau ir kalendorinis pavasaris, aš, kaip ir Simona negaliu paleisti tamsiai bordo ir marsala spalvos ir savo drabužinės. 


Superinė Enrikos mintis 'Diena su manimi", labai patiko ir buvo smagu pažiūrėti tavo nuotraukas. Pradėjo griaužti sąžinė, kad vis neprisiruošiu sportuoti.


Labai ilgas Indrės norų sąrašas, man labai patinka skaityti tokio tipo įrašus bloge, nes pastoviai pamatau ką nors naudingo ir sau. Mano norų sąraše jau įrašyti Urban Decay kreminė pudra ir maskuoklis, taip pat Anastasia Beverly Hills antakių gelis. Laukti jau neilgai, jau šiandien mačiau uždaryta restauravimui Douglas parduotuvę PC Akropolis, todėl kovo 17 d. manau ten susitiksime.


Net neįsivaizduojate kiek aš ratų padariau prie Lumene stendo, tačiau nieko nenusipirkau. Būna taip, jau pasiruošusi pirkti, bet paskutiniu momentu apsigalvoji ir nusiperki ką nors kitą. Taip pastoviai būna su Lumene CC ir BB kremais. Perskaičius Salomėjos atsiliepimą susimasčiau, ar reikia? Bet kažkur viduje labai norisi.


Pagaliau radau atsiliepimą apie KDNR Niacinum veido kremą, iš karto noriu paprašyti Viktorijos įkelti kremo sudėtį, norisi pažiūrėti kas gi ten stebuklingo viduje, nes rašyti blogus atsiliepimus apie kitas kosmetikos priemones lengva, tačiau pagaminti savo tikrai ne. Tiesą sakant, rašau kaip yra, man yra visiškai nesuvokiamas dalykas, kaip kremas jaunai, spuoguotai odai gali būti ir nuo raukšlių (bloge radau kad tinka brandžiai odai)? 




Apie geriausią  vietą mieste galima perskaityti Mildos naujame blogo įraše, net pati susigundžiau aplankyti ETNO barą, nes viskas atrodo labai skaniai.


Pastoviai rašant Beauty talk rubriką prisiminu kad dar neparašiau naujo įrašo Juodosios Punksnos blogui, o praeitos savaitės tema buvo "užkandžiai". Gal ne tiek sveikai, kiek skaniai.


Pabaigai Innos atsiliepimas apie Grožio dėžutę. Paskutiniu metu "Grožio dėžučių" servisas labai išpopuliarėjo, visi tikisi siurprizo, tačiau ne visi gauna tai, ko norėjo. Aš jau seniai sakau griežtai "ne", nes geriau nusipiekti būtent tai, ko reikia, o ne laukti katės maiše.  Bet prisiminant senus laikus, labai laukiau savo www.lookfantastic.com dėžučių.

http://innascorner.blogspot.lt/2016/02/the-box-beauty-box.html


Tokia buvo mūsų grožio savaitė, 

Ačiū, kad skaitote,













SHARE:

17 komentarų

  1. Įkelsiu vakarop.:) Žinok aš ir galvojau nesąmonė, kad kremas toks universalus (netinka tik sausai odai), bet jis puikiai tiko ir mano mišriai jaunai odai, ir mano mamai. Bet , kaip ir rašiau, nepastebėjau, kad jis padėtų nuo raukšlių, be to gamintojas ir nesako jog kremas nuo raukšlių. Man jis labai sutvarkė odą, tiek išvaizda tiek būklė ženkliai pagerėjo. O mamai pašviesino odą , išlygino odos spalvą, pigmentinės dėmes. Toks jausmas, kad kremas žino kokias problemas turi oda ir jas sprendžia.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Reiktų sutikti su Aliona dėl kremo universalumo :) Bet jei rašo, kad tinka dar nereiškia, kad padeda :)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na, rašo, kad tinka "Mišriai, riebiai, linkusiai į spuogus, pigmentuotai, taip pat brandžiai, papilkėjusiai, pavargusiai ir spalvą praradusiai odai.". Na man su logika nesikerta. Nerašo gi ir sausai, ir mišriai :D. Mano oda tokia yra. Riebi, linkusi į spuogus, nusėta pigmentinėmis dėmėmis ir pavargusi, norėčiau šį kremą išmėginti kada :D Nežada mažinti raukšlių, bet jei skaistina, pabalina, tai šitai juk nesikerta su riebios odos subalansavimu. Kai skaitau, tai man atrodo, kad man sukurtas :D. O ingredientų sąrašas juk viešas, yra svetainėje.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš kažkaip sudėties nepastebėjau, todėl paklausiau, nei baisiai įdomu, Su drauge nagrinėsime. ;-) Aš mažiausiai tikiu universaliais kremais, todėl man kyla klausimų.

      Panaikinti
  4. Aš tiesiog labai kritiškai reaguoju į tuos žmons kurie pradžioje visus kritikuoja, pvz. KDNR, o po to išleidžia savo kremą, atrodo kad pradžioje puslapis buvo apie vieną, o po to surado kaip gauti pajamas išleidžiant savo produkciją. Todėl kiekvieną sakinį skaitau labai įdemiai. Labai logiška kad kremas reibiai/mišriai odai turi turėti kitą konsisitenciją ir sudėtį negu kremas brandžiai odai, čia šeip iš patirties, nes jau išbandyta N veido kremų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip konkrečiai čia rėžei dėl kritikos ir pajamų!!! Visiškai sutinku. Nelabai tada ir tikisi nuoširdumu, o norėtųsi.

      Panaikinti
    2. Man kažkaip tas produktas labiau atrodo iš serijos, kad o imkit ir patys sukurkit, kad tokie gudrūs. Pabandė, bet gi jie patys apie tai ir pasakojo, kad va kritikavom kritikavom, o kai patys pabandėm sukurti tai susidūrėm su krūva problemų :). Ir tokios problemos, ir anokios. Gera sudėtis - prastas kvapas, tenka ieškot kompromisų... Visai įdomu gi. Kokia ten komercija su vienu kremu. Kiek buteliukų reikia parduoti, kad atmetus gamybos išlaidas užsidirbtum nuolatinę mėnesinę algą (su mokesčiais)? :D.
      O šiaip kažkaip aš jų puslapio kritika nelaikau. Ten gi mažai asmeninės nuomonės, daugiau susisteminta informacija, patogus žinynas. Šitas ingredientas kemša poras, šitas sukelia vėžį, šitas saugo nuo senėjimo, šitas gydo aknę, šitas sukelia dermatitą. Aš kai renkuosi produktą, tai pastebėjau, kad man mažiau baisu, kad sukelia vėžį :D :D :D, ar kenkia endokrininei sistemai, nei kad kemša poras :D.

      Panaikinti
    3. Salomėja, tu tikiuosi dėl vėžio juokauji? :( Bet ne vienas kremas, facebooke pažiūrėk :)

      Panaikinti
    4. Na truputį juokauju :) Bet ar tave sulaiko, kad priemonėje yra kancerogenų? Dažniausiai ne. Dar dažniau mes net nežinome, kuris ingridientas tai nurodo. Tai va tą kosmetikos DNR ir daro - pasako kas yra kas. Ar tai kritika? Na galima ir taip suprasti, bet kaip tada kitaip pasakyti, kad negerk iš balos, ožiuku pavirsi? :D
      O mačiau FB, kad kuria ir kitus produktus. Kadangi tenka susidurti su produktų gamyba, tegul ir kitoje srityje, tai tikiu, kad ta baisioooooji "komercija" suinvestuota į naujokus :). Nors kas ten žino, gal Maldyvuose kokosinius kokteilius geria ir tik mineralinę alyvą į buteliukus fasuoja :D

      Panaikinti
  5. O aš tai nematau čia nieko blogo jog komanda pabandė sukurti kažką savo ir geresnio. Kuo yra blogai rasti būdą kaip užsidirbti pinigų?:) Aliona, tu rašei,kad nori užsidirbti iš blogerės veiklos, tai ir jie nedurni,turi tiek žinių ,tiek įdirbio, kodėl ir jiems neišnaudoti to.:) KDNR bent jau nerėkia,kad jų produktas kažkuo stebuklingas ir yra geresnis už kitų, o ką daro masinių prekės ženklų gamintojai? :) Visiškai sutinku su Salomėja. Merginos, nusipirkit kremą ,išbandykit , nes dabar labiau spėliojat ir turit kažkokią išankstinę nuomonę. Man labai patinka jų platforma, kaip jie nagrinėja sudėtis ir jie tikrai ne tik kritikuoja,yra ir topai geriausių priemonių, kuriuos giria ir tt. Toks puslapis labai reikalingas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš nesakau, kad yra blogas jų puslapis ;) O ir nemanau, kad yra kažkas keisto tame jog žmonės turi išankstinę nuomonę. Kai pamačiau pirmą kartą kremą, pagalvojau, kad dar baisu pirkti tiesiog.

      Panaikinti
  6. Aš truputėlį atsilikusi, bet... koks Innos tinklalapio adresas? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. http://innascorner.blogspot.lt/2016/02/the-box-beauty-box.html ;-)

      Panaikinti
  7. Aš tik parašau, kad noriu pinigų, tačiau niekada nesu sutikis rašyti už pinigus, svarstau apie galimybę uždirbti ne iš tiesioginės blogo veiklos, straipsnių, o iš papildomos, pvz reklamos. Aš gerbiu save ir skaitytojus, šiuo klausimu esu absoliučiai atvira ir parašiau, kur yra PR sample. Aš niekada nesakiau, kad KDNR blogas puslapis, jis turi savo gerbėjus ir viskas kaip ir ok, bet apjuodinus kitus gamintojus išleisti savo kremą irgi manau ne gerai, nors ir tiesą, kad sudėtis bloga, vat man ir pasidarė įdomu kokia gi šio stebuklo sudėtis. Todėl būtent tokia nuomonė apie šį kremą, kurią sakau irgi visiškai atvirai.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Viktorija, nepriimk asmenikškai, mes diskutuojame apie kremą ;-)))

    AtsakytiPanaikinti
  9. Nėra čia ko pykti, diskusija yra gerai, o aš tik atstoviu už savo nuomonę dėl šito kremo ir viskas. :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig