2016 m. kovo 4 d., penktadienis

L'orealCOLOR RICHE LA VIE EN ROSE, spalva Juliane



Labas rytas, mano brangieji, nėra paslaptis, kad prie kiekvieno kosmetikos stendo galima rasti tik labai geras kosmetikos priemones, tik blogas. Šiandien apie mėgstamiausios L'oreal serijos color riche lūpų dažus iš rožinės kolekcijos, kurie keistai ir nelabai gražiai atrodo ant mano lūpų, šnekėsme plačiau.




Gamintojo aprašymas:


Color Riche La Vie En Rose Lipstick
Lūpų dažai
Sezono karalienė - rožinė 
Itin moteriška, švelni ir elegantiška. Ateinantį šaltąjį sezoną karaliaus rožinė.
Įkvėptą naujausių mados tendencijų, L’oreal Pari’s pristato ekskliuzyvinę lūpų dažų ir nagų lakų Color Riche kolekciją - “La vie en rose” (“Gyvenimas yra rožinis”). Drąsiai pasitik naują moterišką žavesį. Rožiniai matiniai atspalviai sukurti kiekvienai moteriai.
Naujieji lūpų dažai “La vie en rose” - rafinuotos, išskirtinės, grynos spalvos ir itin malonios tekstūros, kurių formulė praturtinta ploniausiais rausvais perlais ir švelniausiais aksominiais pigmentais. Mėgaukis rožiniu gyvenimu!
Naujosios Color Riche lūpų dažų kolekcijos šiltu rožiniu švytėjimu susižavėjo Eva Langoria, pasirinkusi Cherry Blossom (Vyšnių Žydėjimo), Blake - Primrose (Raktažolių), o Julianne - Dahlia (Jurginų), Jenifer Lopez - Magnolija (Magnolijų), Naomi Watts – Iris (Irisų) spalvas.
Viso ekskliuzyvinėje Color Riche kolekcijoje - 5 rausvų žiedų matiniai atspalvių deriniai, lūpoms ir nagams.
Tai daugiau nei lūpų dažai. Tai Jūsų Color Riche.


Spalvos:


Įpakavimas:






Spalva:



Rezultatas:




Mano nuomonė:

Turiu ne vieną tubelį L'oreal Color Riche lūpų dažų iš limituotos serijos (vienas raudonas, kitas atspalvis rožinis, bet sodresnis, negu šitas, atsiliepimai yra bloge), man be galo patinka matinis juodas įpakavimas ir senovinio lūpų dažo kvapas. Spalva Juliane švelniai rožinė, ant rankos atrodo gerai, tačiau užtepus ant lūpų gaunasi vat toks efektas. Nežinau net kodėl? Mano lūpos tikrai nebuvo ypatingai sausos, tačiau yra kaip yra. Bandžiau padaryti lūpų šveitimą, ir tepti lūpų dažus, efektas geresnis, tačiau nėra super geras. Manau  tai pusiau matinis lūpų dažų efektas, tačiau jis atrodo kiek keistai, net iš tolo matosi, kad lūpos nudažytos nelygiai ir atrodo išsausėjusios. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad mačiau, kad dauguma perka būtent šį atspalvį dėl spalvos, tačiau man rezultatas ant lūpų nepatiko. L'oreal Color Rich išlieka mano mėgstamiausiais lūpų dažais, tačiau kaip aš ir galvojau, mano spalvos raudonos ir bordo.


PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig