2016 m. kovo 4 d., penktadienis

Laboratorija Siberica Sakhalin veido kaukė


Neseniai parduotuvėje pamačiau Natiura EsTonika plaukų priežiūros liniją, labai nustebau. Jau prieš gerus kelis mėnesius esu mačiusi Natura Siberica liniją, kuri buvo pagaminta Estijoje, merginos forumuose rašo, kas kokybė pasikeitė. Negaliu pasakyti tiksliai, tačiau turiu plaukų šampūną ir balzamą su rožėmis, viskas kaip ir nėra blogai, nes anksčiau paprastos linijos NS šampūnų naudoti negalėjau, nepatikdavo žiauriai. Šiandien apie naują (gaminama Rusijoje) Naturos Siberika Linijos veido kaukę šnekėsime plačiau.



Įpakavimas:











Sudėtis:



Konsistencija:








Mano nuomonė:

Ar rusiška kosmetika gali būti gaminama ES? Manau taip, tačiau ji netenka jau savo specifikos ir pusės sudėties ingridientų, pliusas - mažesnės kainos, nes nereikia mokėti muito mokesčio. Gal viskas ir gerai, tačiau man labiau patinka klasikinės NS kosmetikos priemones.  
Išverčiu kam yra skirta ši veido kaukė: Natura Siberica Sakhalin skirta pavargusiai, švytėjimo praradusiai odai, gamintojas teigia, kad naudojant kaukę du kartus per savaitę galima tikėtis tokių rezultatų: gražesnės ir lygesnės odos spalvos, porų sumažėjimo, ypatingo odos maitinimo efekto. Žiūrint į sudėtį matau labai daug natūralių ingridientų ir organinių Sibiro uogų ekstraktų. 
Šnekant apie įpakavimą, norisi paminėti labai gražią kartoninę dėžutę, labai malonu paimti į rankas, iš karto pradedi tikėtis kažkuo wow, tačiau viduje plastikinis paprastas įpakavimas. Kaukė neturi kvapo, konsistencija kreminė, tepasi maloniai, man alerginės reakcijos nesukėlė (o draugė pasakojo, kad jai išsausimo veido odą). Aš tepu kaukę labai storu sluoksniu ant veido, laikau apie geras dvidešimt minučių ir einu plauti. Kaukę susigeria į veido odą ir prieš plaukant ant veido lieka balkšvas kaukės sluoksnis, nusiplauna gana sunkiai, čia ir pasireiškia kaukės riebumas. 

Dabar labai trumpai apie poveikį: kaukė pašviesina veido atspalvį (visai nedaug, pastebėjau tik tada, kai mano kreminės pudros atspalvis jau tapo per tamsus), poros kokios buvo, tokios ir liko, veido oda tapo lygesnė ir tai faktas, po kaukės labai malonu ir lengva daryti makiažą blogo nuotraukos, nes toks įspūdis, kad oda švyti iš vidaus. Man kaukė nesausina veido, maitina vidutiniškai, tačiau ypatingo maitinimo efekto man ir nereikia. Šiais metais man pavyko išvengti labai sausos odos efekto naudojant aliejus, todėl riebinti veido turtingos sudėties riebiomis kaukėmis man visiškai nesinori.

Kaukę dovanu atvežė draugė iš Sankt Peterburgo, ar bus šį linija Lietuvoje, nežinau, tikriausiai kad ne, todėl jeigu turėsite galimybę, rekomenduoju užsukti į specializuotas Natura Siberica parduotuvėje Rusijoje, tikrai atrasite ką nors naujo.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig