2016 m. kovo 4 d., penktadienis

Urban Decay Naked SMOKY šešėlių paletė


Na negaliu aš neparašyti, tiesiog negaliu, kol neišbandai atspalvių ir neparašai bendros informacijos, negaliu pradėti testavimo, nes nuotraukos dar nepadarytos. Kaip aš jau pasakojau, tai ne pirmoji mano Urban Decay paletė, jų pas mane buvo jau keturios, šita penktoji. Visos skirtingos, superinės ir labai pigmentuotos, sakyčiau kiekvienam skoniu ir progai. Vakar jau sėdėjau ir googlinau atsiliepimus apie UR kosmetiką, niekada nepastebėdavau vieno atspalvio šešėlių, o vakar kai pamačiau spalvas, likau sužavėta, tikrai noriu apžiūrėti gyvai ir ką nors nusipirkti. O šiandien noriu parodyti paskutinės Naked paletės (nes pačios paskutinės buvo Gwen Stafani ir VICE4), bet kokiu atveju paletė superinė, nes man labai patinka tamsūs, geros kokybės atspalviai.





Paletės kaina: 48 EUR
Kur pirkti: PC Akropolis, parduotuvė Douglas  nuo kovo 17 d.


Įpakavimas:















Spalvos:





Gali pasirodyti, kad UD naked Smoky ir UD Smoked paletės labai panašios, taip, sutinku, baziniai atspalviai panašios spalvos, na bet logiškai juodos matinės spalvos šešėlio kitos spalvos sugalvoti neįmanoma, tačiau pagrindinės spalvos vis gi skirtingos.  UD Smoked paletė labai jau tamsi, kiek bandžiau, dieninis makiažas niekaip neišeina, o Naked Smoky labiau universali. Negaliu pasakyti, kad spalvos labai jau šviesios ir tinkamos kiekvienai dienai, tačiau matiniai atspalviai gali būti drąsiai naudojami dieniniam makiažui. Tačiau UD Skoked turi mano mėgstamiausius atspalvius: Rockstar, Evidence i Loaded. Ką aš noriu pasakyti, Smoked paletė buvo limited edition, tačiau šitos gražios spalvos paimtos iš mono šešėlių kolekcijos. Būtent todėl aš ir šnekėjau apie vieno atspalvio akių šešėlius atsiliepimo pradžioje.







Mano nuomonė:

Į UD kosmetiką ir šešėlių paletės galima reaguoti skeptiškai, tačiau niekas neneigia, kad paletės - populiariausias UD kosmetikos produktas, kurį perka dažniausiai. Kodėl? Nes būtent UD išleido pirmieji tokio tipo paletės, dėl to kad spalvos labai gražios ir idealiai suderintos tarpusavyje, dėl to kad šešėlių kokybė pasakiška, o pigmentacija stipri, dėl to kad esantis teptukas tobulas, su juo galima padaryti bet kokio sunkumo makiažą, dėl labai gražaus ir praktiško įpakavimo (ne, pirmos naked paletės įpakavimas nebuvo praktiškas, tačiau tai buvo tokia wow naujiena, kad apie įpakavimą visi pradėjo galvoti paskutinėje eilėje). Mano kolekcijoje labai daug UD šešėlių palėčių, aš jas visas labai myliu, nes kiekvienoje paletėje spalvos nuo šviesiausios iki tamsiausios (juodos), nieko nereikia galvoti ir ieškoti, visi atspalviai savo vietoje.
Šnekant apie UD Smoky paletę noriu pasakyti, kad čia spalvos sodresnės ir tamsesnės, negu kituose paletės, jų kokybė tokia pat gera, tačiau teptuko forma kiek kitokia, šepetėlis skirtas Smoky eyes makiažui, ir tai yra nuostabu. Labai smagu, kad palatėje yra kiek matiniai (keturi) atspalviai, tiek su blizgučiais ir shimeriu. Urban Decay šešėliai byra mažiausiai, juos labai paprasta naudoti ir jie skaidosi gerai. Aš naudoju šešėlius su UD makiažo baze, tačiau ir su kitomis bazėmis jie draugauja puikiai. 
Dar vienas pliusas - makiažo schemos, net jeigu neįsivaizduojate nuo ko pradėti, UD pasirūpino ir šiuo klausimu, žingsnis po žingsnio galima padaryti bet kokio sunkumo makiažą. Aš suplanavau dar vieną įrašą apie turimas Naked paletes, bandysime išsirinkti universaliausią, o vėliau darysime makiažus.



PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig