2016 m. kovo 5 d., šeštadienis

Chanel Le Vernis Nail Collection

Ar jau girdėjote apie atnaujintą Chanel nagų lakų liniją? Jeigu ne, tai kviečiu skaityti mano naują įrašą, nes naujienų tikrai daug, tai ne tik naujos spalvos, tai nauja nagų lako formulė, tekstūra ir spalvų pavadinimai bus parašyti iš kitos pusės. 



Naujienos parduotuvėje reikia laukti jau balandžio pradžioje, o JAV jie jau parduodami dabar. Gamintojas žada net 15  atnaujintų atspalvių, keturios spalvos: Ballerina, Pirate, Rouge Noir ir Particuliere mums gerai žinomi, o taip pat mūsų laukia net 11 naujų atspalvių. Gamintojas žada, kad panaudojus naują TOP COAT, manikiūras išsilaikys net 7 dienas.

Spalvos:







505 Particuliere,
167 Ballerina,
504 Organdi,
506 Camelia,
508 Shantung,
510 Gitane,
500 Rouge Essentiel,
08 Pirate,
512 Mythique,
18 Vamp,
18 Rouge Noir,
514 Roubachka,
518 Chaîne Or,
520 Garçonne,
522 Monochrome;


Mano nuomonė:

Septynios dienos? tikrai, manau reikėtų pradėti nors nuo keturių ir bus gerai. Man labai patinka atnaujintas buteliukų dizainas, dabar visi nagų lakai panašūs į Chanel Studio kolekcijos nagų lakus, kurie buvo super duper limituoto leidimo ir juos buvo galima nusipirkti tik Chanel studijose: Maskvoje, Londone, Madride, JAV ir t.t. Mes galime labai ilgai spėlioti iš nuotraukų, į kokius senus atspalvius panašūs naujieji, pvz tamsiai violetinis su bordo pagrindu 514 Roubachka - primina Taboo, o 506 Camelia - Rose Exuberant, bet reikia pamatyti gyvai. Aš labai norėčiau palyginti seną ir naują versija, nes visus keturis atnaujintus lakus:   Ballerina, Pirate, Rouge Noir ir Particuliere aš turiu savo kolekcijoje.















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig