2016 m. kovo 5 d., šeštadienis

MAKE UP FACTORY Shimmer Pearls Rutulinė pudra


Aš jau susiruošiau į Kaziuko mugę, eisiu pasivaikščioti, o vėliau susimatome PC panorama, Mados Infekcijos kastinge. Tačiau bandau pabaigti savo suplanuotus įrašus bloge, vienas iš suplanuotų - apie Make Up Factory pavasario kolekciją, o tiksliau apie rutulinę pudrą balto atspalvio, kuri idealiai pašviesina veido spalvą ir suteikia 'glow' efektą.





Gamintojo aprašymas:



Trijų pastelinių atspalvių birūs ir žėrintys pudros perlai, suteikiantys odai perlų žvilgesio: žalsvų, alyvinių ir persikinių perlų mišinys puikiai dera prie kiekvieno odos atspalvio, pagražina natūralų odos atspalvį, suteikia natūralaus švytėjimo ir ypatingo žavesio. Švelnios ir minkštos tekstūros perlai maloniai priglunda prie odos. Paryškinkite skruostus ir antakių linkį. Perlai yra labai smulkūs (Ø ~ 0,7 cm), todėl atspalvio intensyvumą galima individualiai pritaikyti prie kiekvienos odos. Galima sukurti skirtingą atspalvį - nuo itin lengvo iki vidutinio intensyvumo.

Talpa: 20 gr. (mano testeris 10 gr)

Kaina: 22,50 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:







Spalvos:





Rezultatas:







Mano nuomonė:

Pamėginkite suprasti, tai, kad aš užtepiau žymiau daugiau pudros negu reikia tam, kad parodyti efektą, nes užtepus vos vos ant skuostų (kaip ir reikia) efektas vos matomas, labai sunku pagauti ir suprasti. Tačiau dabar akivaizdžiai matosi kaip pudra pašviesina, suteikia gaivumo, kreminį 'glow' efektą, be blizgučių ir shimerio. 
Šį pavasarį dauguma kompanijų išleido savo burbuliukus (šnekant apie burbuliukus, visada prisiminu Guerlain mateoritus), tačiau Make Up Factory visai kas kita. Aš turiu baltos spalvos meteoritus iš Azijos kolekcijos, jie visai kitokie, jie pudriniai, labai balti, su blizgučiais ir tinka labai šviesiam veidui. Make Up Factory neturi blizgučių, tai didžiausias pliusas, nors gamintojas rašo apie tris atspalvius, aš matau keturis. Naudoti priemonę labai patogu, užtenka  tik didelio teptuko, o tas lengvas švytėjimo efektas tinka vakariniam makiažui, suteikia veidui gaivumo. 
Tik yra viena pastaba, jeigu jūsų veido poros labai didelės, jums tokios priemonės nereikia, nes 'glow' efektas gerai atrodo ant lygaus veido, veidui su poromis geriau pasirinkti matines priemones. 
Ar tokios priemonės gali riebinti veidą? Tikrai ne, svarbu tepti priemonę ten, kur reikia (skruostikauliai, nosies zona, virš lūpos), nerekomenduoju turint riebią odą dauginti tokio tipo priemonių.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad burbuliukai man labai patiko, jie pigmentuoti ir gerai perduoda atspalvius, suteikia gaivumo mano veidui ir pašviesina skuostikaukių zoną.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig