2016 m. kovo 7 d., pirmadienis

Davines Love kremas tiesiems plaukams


Dar viena mano meilė iš Davines Love plaukų priežiūros serijos - tiesinamasis kremas, naudoju tada, kai reikia labai tiesių plaukų. Jaigu jūsų plaukai sausi, pučiasi, stovi į skirtingas puses, o jūsų noras, kaip ir mano, tiesūs, gražūs, blizgantys ir paklusnūs plaukai, šitas kremas tikrai jums.




Davines Love kremas tiesiems plaukams - tai nepastebimas, nenuplaunamas, mažinantis pasišiaušimą kremas su Minuta alyvuogių ekstraktu, po kurio plaukai tampa švelnūs ir blizgantys. Skirtas nepaklusniems, besipučiantiems ir besiveliantiems plaukams.
Davines LOVE / plaukų kremas, praturtintas riebalinėmis rūgštimis ir vitaminais, stangrina ir minkština plaukus.
Naudojimas: Tolygiai paskirstykite nedidelį kiekį plaukų kremo ant rankšluosčiu nusausintų plaukų.

Talpa: 150 ml.

Kaina: 20 EUR


Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Davines savo asortimente turi dvi skirtingas LOVE plaukų priežiūros linijas: toms, kas svajoja apie pasakiškai gražias garbanas, ir toms, kieno svajonė tiesūs ir lygūs plaukai. Savaime suprantama, aš išsirinkau violetinę liniją tiesiems plaukams. Pradėjau nuo plaukų šampūno, kuris tikrai tiesina plaukus,  plaukai po šampūno naudojimo minkšti, lankstūs ir blizgūs, tačiau atimties nėra, būtent tokio rezultato man ir reikėjo. Jeigu plaukai sausi, tačiau norisi vos vos apimties, rekomenduoju Oi plaukų šampūną, po jo plaukai vos vos puresni, tačiau pamaitinti ir gražūs. Bet grįžtame prie tiesinimo kremo, kurio įpakavimas labai paprastas, plastikinis, konsistencija kreminė, tačiau nėra lipni. Aš naudoju tiek, kiek parodyta nuotraukoje. Tepu tik plaukų galiukus, kad jie nesipustų, taip pat labai lengvai pereinu kirpčius. Po šito kremo naudojat plaukų džiovintuvą ir tiesintuvą, plaukai lygūs, gražūs ir labai tiesūs. Tikriausiai matėte, o jeigu dar ne, žiūrėkite Instagram, paskutinė mada - tiesus plaukai, juos kirpėjai kerpa naudojant mašinėlę. Vat po tokių tiesių ir lygių kirpimų reikia būtent tokio kremo plaukų priežiūrai. Jis nesulipina ir nepasunkina plaukų, taip pat jų neriebina, suteikia faktūros ir padeda ištiesinti bet kokio tipo plaukus. Taip pat dar labai didelis pliusas, kai oras drėgnas, mano garbanos vistiek neišryškėja, o plaukai lieka tiesūs. Rekomenduoju, jeigu jūsų svajonė turėti tiesius plaukus.


PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig