2016 m. kovo 8 d., antradienis

ANNY nagų lakas (spalva 178.20 All the Best)


Labas rytas, mano brangieji, su kovo 8, tegul pavasaris  būna ne už lango, o jūsų širdyje. Šiandien pasiruošusi labai daug dirbti, suplanuoti keli straipsniai. Labai noriu papasakoti apie ANNY nagų laką iš Gimtadienio kolekcijos. Be galo nuostabi, rožinė, saldaininė spalva.



ANNY nagų lakas:



Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11 EUR

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Taip atrodo stendas PC Akropolis, parduotuvė Kosmada



Įpakavimas:






Rezultatas:








Mano nuomonė:

Šiais metais ANNY švenčia penkių metų gimtadienį, būtent todėl ir buvo išleista tokia ryški ir pozityvi nagų lakų kolekcija.  Visi nagų lako atspalviai atodo tobulai, kiekvienas tikrai atras mėgstamiausią spalvą. Aš tik pamačiau kolekciją, pagalvojau kad topinės spalvos rožinė, mažesni blizgučiai ir chaki spalvos. Raudonos irgi labai gražios, tačiau raudonų mano kolekcijoje ir taip daugiau nei reikia. O kokie gražūs juodos spalvos kaspinukai (mano testerinis variantas, todėl kaspino neturi). All the Best atspalvis labai ryškus ir pozityvus, nagų lakas pigmentuotas, nuotraukose tik vienas nagų lako sluoksnis užlakuotas ant nagų lako pagrindo. Viršutinis sluoksnis prailgigina manikiūro gyvavimo laiką, tačiau veidrodinis spinesys ir taip yra. Nagai atrodo kaip saldainiukai. Nagų lako šepetėlis standartinis, kaip ir visų ANNY nagų lakų, plonas ir ilgas. Manikiūras tobulai išsilaiko apie keturias dienas.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, nuo pirmos pažinsties su ANNY nagų lakais praėjo daugiau nei metai, bavau ištikima Chanel nagų lakų mylėtoja, tačiau per tą laiką ištraukiau Chanel nagų lakus tik kelis kartus, mano širdį, o tiksliau nagus, užkariavo ANNY su savo kokybe ir spalvomis. Jeigu dar nespėjoti išbandyti, rekomenduoju, o ANNY gimtadienio proga linkiu All the Best ;-)






PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig