2016 m. kovo 8 d., antradienis

Catrice juicy gloss lūpų blizgesys


Kaip aš jau sakiau labai patiko spalva ir, ką jau slėpti, nuolaida padarė savo. Šnekant apie Catrice lūpų blizgus, o jų pas mane nemažai, man jie patinka. Tai labai geras produktas už labai mažą kainą. Essence kainos dar mažesnės, tačiau limituoto leidimo kolekcijose galima surasti perliukus.




Sense of Simplicity by CATRICE lūpų blizgesys 
Nepamirštamas. Tai sensacinga naujiena kalbant apie prduktus skirtus lūpų makiažui. Pusiau skaidri tekstūra lengvai pasidengia ant lūpų odos suteikia malonų atspalvį.


Taip atrodė visa kolekcija:


Kaina: 3,19 EUR (plius 40%)

Kur pirkti: Eurokos

Įpakavimas:







Spalva:





Rezultatas:







Mano nuomonė:

Labai lakoniškas, tačiau patogus įpakavimas, lūpų blizgio kaina yra tikrai juokinga, todėl rizikos nėra visai. Patiko malonus, saldus kvapas, patiko ir konsisitencija, bei spalva. Užtepus ant rankos atspalvis atrodo labai ryškiai, bet ant lūpų atrodo natūraliai ir švelniai. Spalvos tekstūra kreminė, be shimerio ir blizgučių. Catrice lūpų blizgesys savo konsistencija labiau primina aliejų, kuris labai gerai drėkina lūpas. Negaliu pasakyti, kad tai tobulas lūpų blizgesys, nes macro nuotraukose matosi, kaip blizgis subėgo į raukšles, tačiau iš tolo to visiškai nesimato. Ar man patiko? Man tikrai labai patiko atspalvis ir drėkinamasis efektas, už tokią kainą tikrai rekomenduoju.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig