2016 m. kovo 8 d., antradienis

Urban Decay Naked paletės, kurią išsirinkti?


Šiandien pamačiau labai gerą naujieną: UD kosmetikos bus galima nusipirkti Douglas internetiniame puslapyje, vienu žodžiu, viskas yra įmanoma. Šiandien jau yra pilnas asortimentas, deja kainos kol kas paslėptos. Bet aš jau žinau, kad UD Naked paletės kaina bus 48 EUR. Mano kolekcijoje visos 3 paletės, pirmąją buvau paskolinus pas draugę, todėl įkelsiu iš jos nuotraukas, o šiandien bandysime išsiaiškinti kuri Naked paletė yra universali ir kurią verta pirkti.






Aš tikriausiai pradėsiu nuo Naked palečių asortimento: yra keturios didelės paletės ir dvi mažos (bazinės). 

Pirmąją patelę paskolinau pas draugę, nusprendžiau išbandyti, o Lietuvoje niekur gyvai pažiūrėti nebuvo, tai buvo prieš gerus du metus. Ši paletė pati pirmoji, spalvos labiau bronzinės, man  tokios nelabai patinka, pliusas yra ir šaltų pilkų atspalvių. Paletėje tik kelios matinės spalvos, kitos su blizgučiais arba perlamutrinės. Man be galo patiko tai, kad šepetėlis tinkamas daryti makiažams, o svarbiausiai visi atspalviai vienoje vietoje. Vienintelis minusas - paletės įpakavimas nėra praktiškas.






Jeigu patinka bronzinės spalvos, daugiau šiltų atspalvių ir blizgučių, pirmoji Naked paletė tikrai patiks.

Po šitos paletės išbandymo aš nusipirkau Naked2, ten buvo irgi rudi atspalviai, tačiau jau visai kitokie



Čia jau spalvos kiek šaltesnės, idealiai tinka tiek dieninam, tiek vakariniam makiažui, yra matinis juodas atspalvis ir šaltos rudos spalvos. Šita paletė dažniausiai naudojama, ji puikiai tinka tik ruda akiems, tik žalia akėms. Jeigu reikėtų iš visų turimų išsirinkti vieną, tai tikrai būtų Naked2 paletė.



Tačiau progresas nestovi vietoje, logiška, kad visos išleistos paletės buvo labai sėkmingai perkamos, todėl buvo išleista ir rožinių atspalvių Naked3. Aš jau buvo blondinė, todėl rožinės spalvos buvo kaip tik man. Dauguma sako, kad tokios spalvos idealiai tinka šviesių plaukų savininkėms, tačiau teko daryti kelis kartus makiažą mamai, jos plaukai labai tamsūs, nepatikėsite, tačiau aš naudojau būtent šios paletės spalvas. Švelniai rožinės spalvos jaunina, suteikia gaivumo ir natūralaus efekto. Čia irgi nėra labai daug matinių spalvų, tačiau visi atspalviai be galo gražūs, bet jie nėra universalūs.



Galiausiai mano rankose paskutinė, ketvirtoji Naked paletė. Ką noriu pasakyti, spalvos labai tamsios, tačiau matinių atspalvių jau net keturi. Kiekvieną kartą jų daugiau ir daugiau. Puikiai suprantu, kad galima padaryti ir dieninį makiažą naudojant būtent šią paletę, tačiau čia net šepetėlis skirtas Smokey eyes makiažo variantui. Jeigu jums, kaip ir man, patinka tamsesni makiažo variantai, daugiau pilkų ir juodų atspalvių, tada tikrai reikia pasirinkti Smoky šešėlių paletę, nes ji tiesiog tobula. Ji nėra bazinė, tikrai netinka kiekvienam, tačiau tikrai suras savo pirkėjus ir mylėtojus.





Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, be UD Naked paletės dabar jau tikrai neišsisuksite, nes jos taip arti, tokios gražios ir tobulos. Tačiau jeigu vis gi reikia pasirinkti vieną, mano rekomendacija - Naked2. Universalios rudos spalvos, tiek matinės, tiek su blizgučiais, tiek šalti, tiek šilti atspalviai, be galo geros kokybės matinis juodas atspalvis, patogus šepetėlis ir geležinis praktiškas įpakavimas, o taip pat panoraminis veidrodis. Tikrai rekomenduoju, o jeigu jums reikia truputi daugiau, nei klasikinės spalvos, UD turi ką pasiūlyti ir Jums.


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig