2016 m. kovo 9 d., trečiadienis

Šukuosena su GHD priemonėmis


Labas rytas, mano brangieji, šiandien aš jau skubu į plaukų dažymą su Davines. Kaip aš laukiau šios dienos, nes labai patiko visos Davines plaukų priežiūros priemones (kurios buvo aparinktos mano plaukų tipui, o ne visos iš eilės), todėl plaukų dažymas tai kaip ir meilės ir pasitikėjimo pradžia. O mano plaukų šukuosena pastoviai rūpinasi GHD atstovai. Aš vis galvojau, kad mano rankos ne iš ten auga, nes niekaip negalėjau suprasti, kaip plaukų meistas taip greitai ir gražiai padaro man šukuoseną arba ištiesina plaukus. Irgi turi tas pačias dvi rankas, irgi tos pačios GHD priemones, kurios ir pas mane namuose, tiesintuvas (meistas dirba su GHD, o mano namuose Philips tarnavo gal kokius penkis metus), o rezultatai skirtingi. Šiandien apie šukuoseną ir atsakymas į mano klausimą.

Parduotuvėje www.inhair.lt plaukų priežiūros priemonių rojus, aš galiu stovėti čia valandų valandas, apžiūrinėti buteliukus ir uostyti kvapus, ieškoti tobulos plaukų priežiūros priemones iršnekėti apie plaukų dažymo ypatumus.


Štai mano svajonių GHD stalas, šukas aš jau turiu, tik mano natūralios. Šiandien prigrėbsiu antrą kereminikį variantą, labai noriu palyginti.



Pagaliau GHD Platinum tiesintuvas yra ir mano namuose, aš vakar bandžiau kiek patiesinti kirpčius ir sugarbanoti galiukus, nepatikėsite, tačiau suvokiau, kad GHD plaukų priežiūros priemones geriau veikia su GHD tiesintuvu, tikriausiai dėl pastovios temperatūros, nors aš savo tiesintuvą įjungdavau 175C, rezultatas buvo tikrai ne toks. Aš vakar naudojau purškiklį tiesiems plaukams, plaukas gražiai blizga ir nesipučia.

Būtent tokį rezuktatą pasiekią ir GHD atstovai su mano plaukais naudojant GHD priemones. Ką aš noriu išmokti, nes padaryti šukuoseną tai nėra mano pagrindinis tikslas, aš noriu išmokti padaryti tokio tipo šukuoseną sau namuose.


Ką šį kartą specialistė padarė man? buvo naudojamos kelios GHD plaukų priežiūros priemones: plaukų tiesinimui - ant kirpčių, GHD putos plaukų apimčiai prie šaknų, plaukų lakas šukuosenai užtvirtinti. 


Nes nusprendėme, kad smulkios garbanos buvo praeitą kartą, o šį kartą bandysime naują avangardinį plaukų sukimo techniką su GHD tiesintuvu. Jeigu nežinojote, jų išvis penkios, vat taip, vienas tiesintuvas, o penkios galimybės ir N šukuosenų variantai. Dieve, kad nors kelis variantus gerai pramokti. ;-)
Grįžtame prie garbanų, tai labai lengvas kontūras, kuris atrodo natūraliai ir labai stilingai. Aš jau įsidemėjau kaip daromos tokios tipo darbanos, todėl bandysiu parodyti bloge vaizdžiau.






Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad vis dėl to profesionaliam naudojimui skirtą plaukų priežiūros kosmetiką geriau naudoti kartu, tik naudojant tą patį tiesintuvą, gaunasi geresnis rezultatas, pasakysiu kitaip, nepriklausomai nuo to, iš kur auga jūsų rankos, galima pasiekti norimo rezultato. Dabar aš supratau, čia kaip ir su makiažais, jeigu ir priemonė super gera, o šepetėlis tragiškas, rezultatas neįmanomas. Negaliu pasakyti, kad mano Philips tiesintuvas buvo blogas, tačiau tokio rezultato aš tikrai negaudavau.Neįmanoma tepant ant veido Catrice, gauti Dior vaizdo, čia jau tokia taisyklė. Būtinai papasakosiu apie GHD tiesintuvą plačiau, tik reikia daugiau laiko jį išbandyti.













SHARE:

1 komentaras

  1. Anonimiškas2016-03-10 11:27

    get you like to get a good workout awesome let's work on that booty so can expect nice the Romanian deadlight do you do Vimax anyways you doing to make ahoy you can increase it by using white so I did you get it take a left leg back right leg back I was going to drop and then come up you.

    http://masspmmusclegrowth.com/vimax/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig