2016 m. kovo 13 d., sekmadienis

Deborah secrets of contouring - veido modeliavimo paletė


Labas rytas, mano brangieji, skubiai rašau rytinius įrašus bloge ir einu į miestą, nuostabiai šviečia saulė, todėl pats laikas skirti laiko sau. Na o jums palieku atsiliepimą apie Deborah kontūravimo paletę. 





visa kolekcija atrodo taip:


Kaina: 12,99EUR

Kur pirkti: Drogas

Įpakavimas:




Kontūravimo schema:






Spalvos:







Rezultatas:

Prieš


Po





Mano nuomonė:

Tai pirmoji Deborah kosmetikos priemonė mano kosmetinėje, aš niekada nesustodavau prie šios kompanijos stendo, net nežinau kodėl. Sustojau labai trumpam, mačiau viename bloge atsiliepimą apie skystus lūpų dažus, o iš kitos pusės blizgį. Spalvos gražios, bet mano dėmesį patraukė būtent kontūravimo paletė. labai didelis įpakavimas, plastikinis, nieko ypatingo, tačiau spalvų tekstūra ir konsistencija tobula. Minkšta, šilkinė, gerai tušuojasi ir labai pigmentuota. Tokia buvo pirmoji nuomonė, tačiau aš nenusipirkau. Nuėjau namo žiūrėti youtube filmukų su rezultatais. patiko, tikrai patiko, tačiau palečių mažėjo, jos beveik visos buvo jau išpirktos. Savo radau Vilniaus Akropolyje, pasiėmiau paskutinę. 
Kaip aš jau ir sakiau, labai didelis ir patogus įpakavimas, spalvos tinka net šviesiaodėms, nes nėra labai jau rudos arba oranžinės. labiausiai patiko higlighteris, šaltas sidabrinis atspalvis, dažniausiai naudojama kontūravimui spalva -šaltas rudas, o šviesiausias rudas gali būti naudojamas kaip matinė bronzinė pudra, kai veidas įdegs.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, likau labai patenkinta savo pirkiniu, jeigu surasite kur dar liko, rekomenduoju, nes kaina nėra labai aukšta, o kokybė tikrai superinė.







SHARE:

2 komentarai

  1. Vis ziurineju sita palete ir neapsisprendziu. ar highlighteris labai blizgus?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žiūrint ko tikitės, jeigu nemėgstate blizgučių, jų čia nėra, bet švytėjimo efekto suteikia tikrai. Parduotuvėje yra testeriai, išbandykite ant rankos, bus aiškiau. Man kaip priemonė kontūravimui labai patiko.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig