2016 m. kovo 12 d., šeštadienis

Japonų darbingumo ir grožio paslaptis - DR.OHHIRA® GERIAMAS KOLAGENAS


Mano ne vienas pavasaris nepraeina be vitaminų ir papildų. Žiemos pabaigoje slegia ne tik oras, bet ir nuovargis, o oda būna labai papilkėjus ir išsausėjus. Savaime suprantama, aš prižiūriu ir lepinu ją įvairiomis kaukėmis, tačiau grožis iš vidaus neeina. Nėra blizgesio akyse, sumažėja darbingumas ir nieko nesinori. Čia tikrai ne depresija, čia nuovargis, trūksta energijos ir vitaminų. Sutinku, vitaminų trūksta pastoviai, tačiau tik pavasarį tai jaučiasi labiausiai. Aš labai pasitikiu Azijietiška kosmetika, tačiau papildų vartoti netekdavo. Esu dirbusi Korėjiečių restorane, kur savininkai irgi buvo Korėjiečiai, mūsų didžiausia pramoga buvo atspėti kiek restorano savininkų svečiams metų, nes to tiksliai padaryti niekada nepavykdavo, jie turi savo paslaptis, įvairius papildus ir arbatas. Šiandien aš noriu papasakoti apie poveikį pradėjus gerti japonų grožio papildą Dr. Ohhira kolageną.



Gamintojo aprašymas:


Inovatyvi formulė – idealiai subalansuota sudėtis, užtikrinanti ilgalaikį poveikį
Jūrinė kilmė – biologiškai aktyvus
Mažas molekulinis svoris – itin greitas ir geras produkto įsisavinimas
Skysta forma – greitai virškinamas
Paprastas naudoti – pateikiamas mono dozėse
Malonaus skonio - mėlynių aromatas, nėra žuvies prieskonio
Praturtintas 5 metus fermentuotu augalinių ingredientų ir probiotikų kompleksu
Tinka vartoti individualiai ir kombinuojant kartu su reabilitacijos, kineziterapijos, grožio procedūromis
100 proc. natūralus ir saugus
Vartojimas: Vienas vartojimo kursas skirtas trims savaitėms ir jį sudaro dvi pakuotės po 5 buteliukus (iš viso 10 buteliukų). Pirmąsias 5 dienas rekomenduojama gerti po vieną buteliuką (20 ml) per dieną. Po to, praleidus dvi dienas, pradėti antrąją pakuotę. Gerti po vieną buteliuką kas trečią dieną, geriausiai vakare. Per metus rekomenduojami 3-4 kursai.

Kaina: 35 EUR


Įpakavimas:













Mano nuomonė:

Apie veido kremus su kolagenų girdėjome visos, puikiai suvokiame, kad kolagenas yra naudingas mūsų odai. Dar įdomiau koks kolageno poveikis mūsų organizmui? Aš labai apsidžiaugiau gavus geriamą kolageną testavimui, tačiau gavus susimasčiau, o ką jeigu skonis ir kvapas bus ne toks, kokio aš tikėjausi. Tačiau apie viską iš eilės.
Kolagenas - svarbiausias mūsų organizmo baltymas, tą prisiminu iš biologijos pamokų, žinau kad daugiausiai jo yra mūsų odoje. Aš tikrai nebandysiu jums pasakoti apie biologinius procesus, kurie vyksta mūsų organizme, pasakysiu tik tiek, kad nuo kolageno trukumo dažniausiai kenčia mūsų oda, sąnariai, plaukai (čia galima perskaityti žymiai daugiau), o aš apie poveikį būtent mano organizmui.
Kaip ir buvo parašyta aprašyme, aš gavau du geriamo kolageno įpakavimus. Viskas labai gražu ir patogu, nes kiekviename įpakavime penki plastikiniai buteliukai. Tikriausiai svarbiausiai yra skonis, jis be galo malonus, sakyčiau panašus į vaisių sirupą, manau patiks kiekvienam.
Po pirmo kurso (penkių buteliukų) aš nieko ypatingo nepajutau, taip, padidėjo darbingumas, tai jaučiasi ir iš blogo rašymo dažnumo, anksčiau savaitgaliais norėjau pailsėti, o dabar galiu drąsiai dirbti ir dirbti, nepriklausomai nuo nuotaikos ir oro.
Skaičiau atsiliepimus, kad geriamas kolagenas labai padeda sąnariams sportuojant, to tikrai pasakyti negaliu, jokių problemų su sąnariais aš neturiu, mano problema - venos, jos liko tokios pat kaip ir buvo, savaime suprantama, kad labai didelių pokyčių aš ir nesitikėjau. Kai aš pabaigiau visą kursą supratau, kad mano plaukai jau nebe tokie sausi, taip, aš pakeičiau visą priežiūros liniją, tačiau ir galvos oda jau nebuvo sausa, ir plaukų galiukai kiek atsigavo, šitoje vietoje teigiamas poveikis jaučiasi.
Veido oda  jau nešerpetoja, nors kremų nenaudoti aš negalėjau, bet teigiamas rezultatas vis gi yra, todėl už papildomą odos priežiūrą kolagenui duodu labai didelį pliusą.
Žinote kas patiko labiausiai? Padidėjo darbo našumas, padaugėjo energijos, tačiau apetitas nepadidėjo. Sakote galima gerti bet kokius vitaminus ir pajausti tą patį? Iškarto po pirmo vitaminų kurso atsiranda žvėriškas apetitas ir prasideda budėjimas prie šaldytuvo, priaugu kelis kilogramus, o tai nėra gerai, nes po vitaminų prasideda dietos. Po kolageno aš nepriaugau nei kilogramo, keista, tačiau svoris net kiek sumažėjo, nes pradėjau judėti daugiau.
Ką aš noriu pasakyti, man poveikis labai patiko, mielai po kelių mėnesiu pakartosiu visą programą.


PR sample



SHARE:

5 komentarai

  1. Įdomus kažkoks produktas. Gal ir man reikia...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tikrai iš įdomesnių, man labai patko poveikis, ne tai kad tikrai wow, bet jaučiasi, o tai svarbiausiai. Matai, šeštadienio vakaras o aš jau penktą įrašą bloge rašau ;-)

      Panaikinti
  2. Aš irgi esu sunaudojusi visą geriamo kolageno kursą, labai patiko. Ypatingai jaučiau pagerėjusią odos būklę (kuriam laikui buvau nustojusi kremus naudoti, tai poveikis tikrai matėsi, nes net veidą plaunant vandeniu šio netempdavo). Tiesa, mano patirčiai nepadėjo tai, jog naudojant turėjau tris paras skrydžių iki Korėjos, tai organizmas tiesiog automatiškai stipriai išseko ir buvo sunku įvertinti kitus poveikius :(

    Bet bet kokiu atveju priemonė labai labai verta rekomendacijų! Man dabar vėl labai tokios reikėtų :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig