2016 m. kovo 11 d., penktadienis

Geros dienos pradžiai....


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pagaliau išsimiegojau. Esmė ne tame, kad man pastoviai kažkur reikia, o tame, kad septyntą ryto atsikeliu nepriklausomai nuo savaitės dienos, o šiandien miegojau net iki 8.30. Geros dienos pradžia neįmanoma be puodelio geros, kokybiškos juodos skabos ir pusryčių. Mano dažniausia problema, aš nevalgu pusryčių.

O valgyti reikia, nors varškę, nors vaisus, nors košę. Tik neseniai aš įpratinau save ką nors valgyti iš ryto, nes geriau iš ryto, negu vakare. Man jau tiek metų, kad pagaliau reikia susimastyti ir pradėti elgtis ne vaikiškai, o kaip ir reikia suaugusiam žmogui.




Ką aš noriu Jums pasakyti šiandien, tik tai, kad gal atėjo pasirūpinti savimi, pradėti valgyti kiek sveikiau, nei įprastai, suderinti savo mitybą ir pradėti galvoti apie pasekmes. Patikėkite, dar pieš metus sėkmingai pirkdavau parduotuvėje bulvių traškučių pakelį negu varškę, bet aš padariau išvadas. Nuotraukos nieko nepaslepia, o viska ką valgau galima pamatyti ant veido. Todėl atsisakiau šokolado, saldainių, labai aštraus kinietiško maisto, valgu daržoves, vaisius, varškę, lesą mėsą. Apie spuogus negalvoju, nes jų nėra, ir tai labai didelis džiaugsmas.




Būkite gražūs ir sveiki,



PS. Su Nepriklausomybes diena, aš net nepastebėjau, kaip gavosi išdėlioti vaisius lėkštėje Lietuvos vėliavos spalvomis. 

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig