2016 m. kovo 18 d., penktadienis

„H&M Conscious Exclusive“


Aš jau beveik susiruošiau važiuoti į miestą, tačiau prieš išeinant keli žodžiai apie naują H&M Couscious kolekciją. Mes jau kažkada apie ją šnekėjome, aš pasakojau apie jos išskirtinumą, visą kolekciją tikrai galima drąsiai priskirti prie aukštos mados kūrinių. Ne, kainos tikrai irgi kandžiojasi, tačiau tokios suknelės to vertos. Šiandien ištraukiau iš spintos H&M  ir Lanvin kolekcijos suknelę, planuoju būtent ją dėvėti šiandien vakare, todėl patikėkite, net H&M galima rasti tobulus aukštos mados drabužių variantus.


2016 m. „H&M Conscious Exclusive“ kolekcijoje istorijos pojūtis lengvai persipina su šiuolaikiškumu. Išreiškiant pagarbą Paryžiaus Taikomosios dailės muziejuje atidaromai Fashion Forward - 300 years of Fashion parodai, kolekcijos, dvelkiančios tapyba ir rafinuota elegancija, pristatymas sutaps su parodos atidarymu.











„H&M“ dizaino komanda peržiūrėjo muziejaus mados kolekcijų archyvus ir išsirinko labiausiai paskutiniųjų trijų šimtmečių aukštąją madą įkūnijančius drabužius. Jie įkvėpė šiuolaikišką ir menišką kolekciją, kuri yra jausminga, pažangi, tvari ir išties nepakartojama. Nuo balandžio 7 dienos kolekcijos gaminius bus galima įsigyti internetu ir maždaug 180 parduotuvių visame pasaulyje, tarp kurių – ir „H&M“ parduotuvė PC „GO9“ Vilniuje.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig