2016 m. kovo 18 d., penktadienis

urban Decay Stendas PC Akropolis, Vilniuje


Vakar iš pat ryto aš jau skubėjau į Urban Decay stendo atidarymo šventę ir spaudos konferenciją. Kas buvo įdomu man, pagaliau pamatyti UD savo akimis. Taip, pas mane yra nemaža UD kosmetikos kolekcija, tačiau stendo 'gyvai' aš nemačiau niekada. Kaip aš ir tikėjausi, žmonių buvo tikrai daug, jaunos mergaitės užėmė vietą nuo 7 ryto tam, kad nemokamai gauti Naked paletę. Manau tai buvo tikrai verta, nes Naked paletės vienos ir perkamiausių, kol vakar man darė makiažą, aš vis žiūrėjau kaip merginos, moterys, vyrai (dovanu) perka Naked paletes. Tačiau arčiau reikalo, o tiksliau arčiau kosmetikos stendo.



Man taip patinka būti blogerė, nes nereikia stovėti eilėje, galima pamatyti kosmetikos naujienas pirmai, padaryti gražias nuotraukas ir pasinaudoti galimybe užsirašyti makiažui.



Moteriška. Pavojinga. Linksma. Tai negali būti niekas kitas, tai - Urban Decay! Geidžiamiausias dekoratyvinės kosmetikos prekinis ženklas provokuoja, stebina ir sukelia priklausomybę spalvoms. Nesvarbu, tai akių šešėlių pagrindas, akių šešėliai ar makiažo fiksatoriai- Urban Decay visada pirmas skelbia naujas makiažo tendencijas ir yra mylimas makiažo entuziastų bei profesionalių visažistų. Makiažas nėra skirtas tavo trūkumų maskavimui, bet tam, kad parodytum pasauliui, kokia esi!


Pradėsiu nuo to, kad visos kainos yra www.dougas.lt Kosmetiką galima nusiiprikti ne tik Akropolyje, bet ir internetinėje parduotuvėje, tai labai didelis pliusas gyvenant ne Vilniuje.

Populiariausių UD kosmetikos priemonių sąrašas:



Pristatymas - klipas:








Aš iš karto sustojau prie UD Gwen Stefani limituoto leidimo kolekcijos, tiek šešėliai, tiek skaistalų paletė nuostabūs. Grįžus vakare šešėlių jau nebebuvo, o skaistalai lieko, todėl rekomenduoju paskubėti. 





Aš vakar ilgai ir nuobodžiai valiau rankas po visų gelinių pieštukų pabandymo, tačiau suvokiau vieną dalyką, jie tobuli. labai gražios ir ryškios spalvos, kurios gali būti naudojamos kaip spalvotas šešėlių pagrindas. Vakar man buvo padarytas makiažas, aš būtinai pasidalinsiu rezultatu ir naudojamų priemonių sąrašu, tačiau galiu paminėti, kad po šešėlių pagrindo buvo tepamas tamsiai violetinis akių pieštukas (spalva  Empire)


Tobuli, tiesiog tobuli lūpų blizgiai, aš jau galvoju apie kitus atspalvis, nes mano rankinėje guli Nude atspalvis. Ar žinojote, kad jo plokščias įpakavimas sukurtas tam, kad būtų patogu pasiimti su savimi į kišenę? Aš labai vertinu kosmetikos gamintojus, kurie galvoja ne tik apie dizainą, bet ir apie patogumą.


Kultinių Naked palečių stendas, kurią rekomenduoju pirkti aš? Naked2, nors ji  nėra mano mėgstamiausia, tačiau reikia pripažinti, kad ji naudojama dažniausiai dėl tobulų bazinių atspalvių. Nesvarbu kokios spalvos mano lęšių spalva, su ja galima sukurti bet kokį makiažą.



UD Swen Stafani šešėliai


Ir skaistalų paletė



Malonu susipažinti, Wende, tai UD kosmetikos įkūrėja. Man be galo patinka pačios kosmetikos mintis, filosofija ir spalvos. O viskas prasidėjo nuo violetinės spalvos lako. Youtuberei Ievai buvo atliktas makiažas, nors Ievai ir patinka Nude spalvos, šį kartą lūpos buvo labai ryškios. 



O mes su Martina siunčiame jums šiltus linkėjimus


Aš į Akropolį dar grįžau vakare, man buvo atliktas nuostabus makiažas, bet apie tai jau netrukus.





















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig