2016 m. kovo 18 d., penktadienis

Kristiana VIP vakaras (Spring'16)




Trečiadienį vakare mes skubėjome į Kristianos VIP vakarą, ten buvo pristatomos visos pavasario naujienos, buvo galimybę susipažinti su naujais kvapais, atlikti plaukų ir odos diagnostiką, pamatyti Virtuvės mitų griovėjų show ir padaryti manikiūrą su naujais Guerlain nagų lakais. Šiandien labai trumpai apžiūrėsime Kristianos stendus. Aš negalėjau patikėti, aš galėjau laisvai fotografuoti bet kokį Kristianos stendą, wow, tai tikrai labai didelis žingsnis į priekį. Aš vis prisiminu, kai anksčiau net nebuvo kalbos ištraukti telefoną, pagaliau Kristiana atvėrė savo vakarėlių duris ne tik VIP klientams, bet ir blogeriams. Ačiū labai, man patiko, nors buvo tikrai neįprasta.



Aš labai seniai žiūrėjau į Kristianą nuotraukų VIP renginių galerijas ir galvojau, kada nors aš būsiu ten, pagaliau ir aš gavau pakvietimą. Mes ėjome kartu nes taip drąsiau: aš, Kotryna ir Akvilė. Tokiems svarbiems renginiams Kristiana pasipuošia labai gražiai.


Noriu pradėti nuo Givenchy pavasario kolekcijos, kur spalvos labai švelnios ir gražios. Aš tiesiog dievinu Givenchy keturių spalvų pudras ir skaistalus, viena kosmetikos priemonė - o daug atspalvių ir panaudojimo galimybių.  Šios kolekcijos produktas 'žvaigždė' Poudre Lumiere Originelle, suteikia veidui natūralaus švytėjimo efekto ir vizualiai sulygina atspalvį. 


Prie Givenchy stendo galima rasti Rouge Interdit Vinyl naują lūpų dažų-balzamų seriją, man patikęs atspalvis - juodas. Ne, jis ne visiškai juodas ant lūpų, jis tamsiai bordo su šaltu pagrindu, aš naudojant jį galima patamsinti bet kokį jau turimą lūpų dažą.


Kaip tik dabar užtepiau ant veido SkinCode valomąją veido kaukę, prieš einant į renginius pradžioje darau giliai valančią kaukę.


Prie Guerlain kvepalų stendo laikas sustojo, nes man ne tiek patinka kvapai, kaip kvepalų buteliukai. Shalimar l'eau buteliukas tiesiog tobulas, kvapas pudrinis, irisai, vanilė ir citrusai. Man asmeniškai su klasikiniu Shalimar neturi nieko bendro, bet kodėl gi ne?



Nors pas mane ir buvo jau padarytas manikiūras, neišbandyti naujų Guerlain nagų lakų aš tiesiog negalėjau. Girdėjau labai daug atsiliepimų, kad naujieji Guerlain nagų lakai kvepia La petite robe kvepalais. Wow, kaip čia taip gali būti? Pasakoju apie rezultatą, tikrai kvepia, tačiau labai nestipriai ir tik tada, kai manikiūras jau visiškai išdžiuvo. Mano pasirinkimas - Guerlain Red Bow Tie nagų lako atspalvis, tai klasikinė raudona spalva be blizgučių ir shimerio. Atrodo labai gražiai, išdžiuvo akimirksniu (aš net nespėjau pastebėti). Šiandien manikiūrai trečią dieną, lakas dar vietoje, nors nebuvo naudojamas nei pagrindas, nei viršutinis nagų lako sluoksnis.





Prie L'erbolario stendo galima stovėti valandų valandas, gavau maišiuką su L'erbolario mėginukais. Apsidžiaugiau kaip niekada, manęs laukia labai daug kelionių, todėl kad sutaupyti vietos lagamine (ir įsidėti dar vieną papildomą batų porą) aš tikrai panaudosiu visus turimus L'erbolario mėginukus.


Prisipažinsiu, mano kvepalų stalčiuje guli keli Cassamorati kvepalų mėginukai, bet aš jų net neišbandžiau




Prie Tom Ford stendo laikas sustoja, nors Lietuvoje nėra nei šešėlių, nei garsiųjų kontūravimo palečių, kvepalai iš Private Blend kolekcijos nepalieka abejingų. Populiariausias kvapas - TM Tobacco Vanille. Mano kolekcijoje kažkaba buvo unisex Neroli Portofino kvapas, net jis man įspūdžio nepaliko. O apie juodas ir velvetineds orchidėjas galima šnekėti valandų valandas. Man labai patiko Noir Pour kvapas (vanilė, kartusis apelsinas, santalmiedis ir rožė)



Lancome La Vie Est Belle keliauja po pasaulį, jau greitai Lietuvoje bus pristatyta nauja šio aromato Florale versija, mano rankose jau yra kvepalų buteliukas kuris naudojamas dažniausiai paskutiniu metu.


Estee Lauder veido priežiūros naujienos


Kai aš pamačiau naują Dior Poison Girl kvepalų reklamą, labai norėjau susipažinti su kvapu. Poison - išvertus verkia "nuodai", visi Dior Poison kvapai be galo išskirtiniai, arba patinka, arba ne. Pasakau atvirai, man nuo jų svaigsta galva, taip, taip, net man, išskirtinių ir stiprių kvepalų mylėtojai ir gerbėjai. Jie per daug stiprūs, gėlių ir mano manymu 'rienaktys' apie save. Dior Poison kvepalai iš tos serijos, kai ateina kvapas, o po dvidešimt minučių kvepalų savininkas. Bet grįžtame prie naujo Girl kvapo -jau švelniau, jau geriau, cukrinė rožė su vanilės ir migdolų poskoniu. Jeigu patinka saldūs kvapai, rekomenduoju susipažinti su naujiena.


Prie Chanel stendo žmonių buvo daugiausiai, todėl pavyko padaryti nuotrauką tik iš šono. Ne, naujieji Chanel nagų lakai dar neatkeliavo, oi laukiam, laukia, o mano nuotraukoje Chanel Les Beige nauja kreminių pudrų linija. Les Beige pudra jau yra mano kosmetinėje, jis ne vienos spalvos, o iš limituotos vasaros kolekcijos, kur švelniai rožinė su vos rudu ir tamsesniu rudu atspalviu. Žinau, kad dauguma šias pudras pirko dėl balto Chanel įpakavimo, tačiau įvertinant rezultatą ant veido man be galo patiko, todėl savo pirkiniu aš likau patenkinta.


Na ir pabaigai Virtuvės Mitų Griovėju kulinarinis show, tiksliau desertų ir aukso stebuklas ir vakaro kulminacija





Aš dar spėjau apžiūrėti ir Swarov ski papuošalų stendus, vis žiūriu į apyrankes ir niekaip nenusiperku



Pabaigai mūsų Guerlain manikiūrai...









Tikiuosi Ekskursija į Kristianą jums patiko, aš puikiai suprantu, kad pačiai ir vienai nelabai drąsu užeiti į Centrinę Kristianą, smagu pažiūrėti nuotraukas, o gal drąsiau užsakyti kosmetikos priemones internetu? 























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig