2016 m. kovo 18 d., penktadienis

Oriflame The ONE Lip Spa lūpų balzamas


Labas rytas, mano brangieji, aš tikiu, kad Vilniečiai jau ruošiasi  ir puošiasi Mados Infekcijai, aš irgi pabaisiu savo įrašus ir skubėsiu į miestą pasiimti akreditacijos, toliau bandysiu susiruošti ir pasimatome vakare. Šiandien jūsų dėmesiui jau suplanuoti iš anksto įrašai, bet vistiek bandysiu papasakoti ir apie naujienas. Pradėsime šiandien nuo Oriflame The One Lip Spa lūpų balzamo.





Gamintojo aprašymas:




Tarsi spa diena tavo lūpoms! Ypatingai kondicionuojantis dvigubos šerdies balzamas su SPF 8 ir šiek tiek spalvos. Drėkina ir apsaugo, kad lūpos būtų švelnios, sudrėkintos ir puikiai jaustųsi ilgai. Su AquaCare kondicionuojamuoju kompleksu, rapsų aliejumi ir erškėtuogių aliejumi. 

Kaina: 5,90 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:










Mano nuomonė:

Balzamas ir balzamas, pasakysite, jų yra be galo ir krašto kiekvieno gamintojo asortimente, tačiau šitas ne tik gerai drėkina, bet ir putlina lūpas, plius beveik neturi spalvos. Tikriausiai reikia pradėti nuo įpakavimo, kuris atrodo gerai (sidabrinis, geresnės kokybės plastiko), minusas - pirštų antspaudai, kurie lieka ant jo. Balzamas turi lūpų putlinančių priemonių kvapą, vos mėtinis. Užtepus ant lūpų aš jokio efekto nepajaučiau, bet po kelių akimirkų jaučiamas šaltukas. Ne, lūpos tikrai nebus žymiai putlesnės nei buvo, tačiau balzamas labai gerai maitina ir drėkina, plius tas šaltukas ir Spa efektas man labai patiko. Aš įmečiau šį balzamą į rankinuką, kai jau nusitrina mano matiniai lūpų dažai po renginių, ateina laikas LIP Spa. Aš puikiai suvokiu, kad tokios priemonės yra be galo madingos, tačiau ar jos yra veiksmingos? aš manau nelabai, tai tik vizualus efektas ir daugiau nieko.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig