2016 m. kovo 23 d., trečiadienis

Jessup 15Pcs Pro Makeup Brushes - pirmas įspūdis


Pagaliau atkeliavo mano Jessup makiažo šepetėliai, jie yra iš Indonezijos, tačiau būkite realistais, jie yra Kiniški, tačiau tai tikrai ne pirmas mano Jessup kosmetinių šepetėlių rinkinukas. Šiandien noriu labai trumpai aptarti tai ką gavau, o po gerų kelių savaičių aprašysiu kiekvieną šepetėlį atskirai ir tada jau nuspręsime ar šepetėliai verti dėmesio.






Kaina: 22,78$

Kur pirkti: Ebay

Šepetėlių aprašymas:





Šepetėliai:











Mano nuomonė:

Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad aš jokiais būdai nenoriu lyginti Kinietiškų šepetėlių su Sigma, Zoeva ir MAC, mes visi suprantame, kad už kokybė verta ir reikia mokėti, tačiau toli gražu ne kiekvienas gali saus leisti nusipirkti Sigma šepetėlių rinkinį už 400$, o už norimą šepetėlį suploti apie 30 EUR. Išeitis yra, tačiau ne visi Kinietiški šepetėliai yra vienodi, aš pasitikiu Jessup, jie gana kokybiški, minkšti ir pakankamai geros kokybės, man pas net 3 Jessup rinkinukai, bet jau reikia juos atnaujinti, nes aš juos dažnai plaunu, o jie nėra tobuli, todėl po kiek laiko logiška kad praranda formą. Aš pamačiau www.ebay.com visiškai naujoviškus šepetėlius, spalvos buvo: violetinė, tamsiai žalia ir raudoną, link'ą aš jums palikau, galėsite pasižiūrėti. Aš nusprendžiau nusipirtri violetinius, kaina nėra maža, tai ne Kinietiški šepetėliai už 3$. Mano siuntinukas atkeliavo gana greitai, per dvi savaites, nes nesitikėjau taip greitai gauti. Viskas buvo kokybiškai supakuota, kiekvienas šepetėlis buvo supakuotas atskirai. Klijų kvapas yra, bet po kelių dienų jau jo nesijautė, o po plovimo jis visai dingo. 
Kol kas apie vizualius pliusus: 
atrodo taip pat, kaip ir pardavėjų nuotraukoje,
gana kokybiški,
lengvi, plastikiniai, šereliai yra nenatūralūs

Man labiausiai patiko Buffing, Angel Face ir Contour šepetėliai, pudros ir skaistalų man nelabai patiko nes jie per minkšti, sunku užkabinti priemonę, o prie akių šepetėlių aš dar nespėjau prieiti.

Kol kas pirmas įspūdis tikrai geras, tačiau pagyvensim, pamatysim.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig