2016 m. kovo 24 d., ketvirtadienis

Mados Infekcija, makiažai


Labas rytas, mano brangieji, aš jau pakeliui į Taliną, tiesą sakant, važiuoju pirmą kartą ir ne bent kur, o į Tallinn Fashion week, kas galėtų pagalvoti kad svajonės gali išsipildyti. Bet šiandien labai trumpai apie šių metų Mados infekcijos makiažus. Jau tikriausiai visas kolekcijas, dirbti greičiau nei garsieji žinių portalai tiesiog neįmanoma, manau ir nereikia, manau blogeriams reikia išskirtinumo, o ne tiesiog bazinės informacijos.




Jau tikriausiai žinote iš mano senesnių įrašų bloge, kad modelių makiažais rūpinasi kompanija Avon, smagu, kad naudojant Avon kosmetiką galima sukurti tokius neįprastus ir madingus įvaizdžius.


Noriu priminti, kad mados pasirodymai, tai tiesiog madingos tendencijos, nieko panašaus paišyti ant veido nebūtina, aš noriu tiesiog aptarti tai, kas bus madinga jau šį rudenį.






Aš noriu pradėti nuo vyriškų makiažų, o kodėl gi ne? Juk čia mados šou. Nepatikėsite, tačiau juodas paryškintos modelių akis Manto Bartkaus ir Neringos Martinėnaitės kolekcijoje'VI". Savaime suprantama, modelių drabužių buvo labai ryškūs, išraiškingi ir kreipė į save dėmesį, tačiau akys, ech, tos akys. čia būtent tas variantas, kai modelių makiažas neatrodo ekstravagantiškai.




Ryškios rožinės neoninės spalvos spalvos, kurios ištepliotos oranžinės spalvos lūpų dažais? kokia nesąmonė pasakysite jus, tačiau atrodo ant tiek neįprastai ir madingai, kad paklausk apie kolekciją, tikrai neprisiminsiu, o lūpos ir makiažą prisiminu iki šiol, nors praėjo jau gera savaitė. (Lina Gudanavičiūtė "Inside Out")


Ryškūs šešėliai kaip pagrindinis akcentas buvo naudojami Anos Romanovos modelių makiažams atlikti. Pagaliau mes pamatėte išgrynintą Anos stilių, ir nepatikėsite, bet man patiko žymiai labiau. O šnekant apie šešėlius, buvo naudojamos tokios spalvos: ryškiai rožinė, raudona, juoda ir pilka. 



Negaliu nepaminėti Thom Bara kolekcijos pagrindinio modelio makiažo, jį prisiminu iš Mados Injekcijos, šitas jaunas dizaineris tikrai atradimas mados pasaulyje, man patiko visi modeliai, jau galvoju kur galima būtų nusipirkti jo kurtus švarkus ir kelnes.


Tačiau kiti modeliai atrodė kiek subtiliau, jiems buvo kiek paryškintos akis ir atliktas lengvas kontūravimas


Nieko nėra geriau už natūralumą ir natūralų grožį, būtent taip mano Morta Nokaitė, jos "eksperementinės kolekcijos" pagrindiniu atspalviu buvo balta, o modelių makiažai -nude.



Ir pabaigai Lilijos Larionovos  "White Horses" kolekcijos modeliai. Pagrindinis akcentas - lengvas 'glow' efektas ir juodas pravestos akys. Šitas makiažas gali būti kopijuojami ir mūsų, jis tinka bet kada ir bet kur, o gražūs, prižiūrėti ir ištiesinti plaukai jį papildo.



Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, makiažo tendencijos kitam rudens sezonui jau aiškūs, beliko tik išsirinkti tai, kad galėtų pravesti mums, aš tikrai už dūminį makiažą ir gražiai pravestą juodą liniją, o kas patiko Jums?















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig