2016 m. kovo 11 d., penktadienis

L'oreal Color Riche nail - nagų lakas (spalva Rose bagalette)


Aš jau pailsėjau ir noriu daugiau dėmesio skirti blogui. esmė tame, kad mano telefone nėra vietos naujoms nuotraukoms, nes šią savaitę kaip niekada daug neparašytų temų. vien plaukų dažymas ką reiškią, tikriausiai jau spėjote pastebėti mano naujos plaukų spalvos nuotraukas Instagram ir paskutiniame įraše. Kol kas priprasti sunku, nes spalva tikrai pilka, bet pliusų žymiai daugiau. Na o vakariniam skaitymui siūlau įrašą apie nagų laką nude spalvos iš L'oreal.






Inovatyvūs produktai su pažangia formule — gelinių nagų technologija suteikia intensyvią spalvą, 10 dienų išlaikymą ir spindesį. 
Lakas išdžiūsta vos per keletą minučių!

Talpa: 5 ml.

Kaina: 4,99 EUR

Įpakavimas:






Rezultatas:



Mano nuomonė:


Nežinau kodėl, bet vis dažniau ir dažniau mano nagų lako spalvos pasirinkimas - nude atspalvis. Tokios spalvos pliusai: tinka prie bet kokių drabužių (tikriausiai sutiksite visi, kad prie mėlynos ir violetinės spalvos nagų lako reikės ilgai galvoti kaip priderinti raudoną švarką), bet kokiai progai (dalykiniai pusryčiai ir žalias arba geltonas nagų lakas nelabai dera tarpusavyje, net sakyčiau ir raudona spalva tokioje situacijoje atrodo iššaukiančiai), manikiūras išsilaiko ilgiau (ne tiek ilgiau, kiek nuskilusio nude spalvos nago kampučio niekas nepastebės), pridėkite darbo dress codą ir gauname, kad nude spalva tikta bet kokiai progai ir situacijai.
Šitas L'oreal nude atspalvis šiltas, jis turi kiek rožinio, tiek ir rudo pigmento. Konsistencija kreminė be blizgučių ir shimerio. Atrodo labai neutraliai, tinka prie bet kokio odos rankų atspalvio. L'oreal nagų lako šepetėlis plokščias ir storesnis, jis leidžia nulakuoti nagus be didelių pastangų. Vienintelis nagų lako minusas - greitai pasibaigia, nes tai tik 5 ml. Aš naudoju visas papildomas priemones, todėl mano manikiūras išsilaiko apie penkias dienas.











SHARE:

2 komentarai

  1. Labai graži spalva :)) bet ar man nepasisekė ir nusipirkau seną, ar šiaip kažkas, bet labai greitai sūdžiūvo :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš esu kelis kartus mačiusi parduotuvėje, kaip merginos atsisuka lakus ir palieka, tikriausiai jums pasitaikė būtent toks. reikia būtinai žiūrėti parduotuvėje ar lakas nebuvo prasuktas.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig